logo skc

  

 

KAKO DA SE PROMENIM

img_4169.jpg

 

PONEDELJAK, 14. nov. u 18.00

NOVI PROSTOR

interaktivno predavanje
Меsec oktobar bio je posvećen obeležavanju Svetskog dana mentalnog zdravlja. Kako verujemo da je prevencija mentalnog zdravlja važna i svih ostalih 11 meseci u godini, u novembru nastavljamo sa aktivnostima na ovu temu.
SKC u saradnji sa licenciranim psihoteraputima  organizuje zanimljivo i interaktivno predavanje na temu kako postići promenu. Iz psihoterapijske prakse zna se  da ljudi često teže psihološkoj promeni, o tome mnogo govore i pokušavaju je postići, a retko kad imaju podršku da željenu promenu ostvare. Naročito postaje izazov prihvatiti promenu, odnosno, kako se promeniti, a ostati svoj.
Tokom ovog predavanja govoriće se  o paradoksu koji je potreban da se dogodi kako bi se osoba razvila, napredovala i promenila, kakav je put promene i koji je najbolji način da se izbegne zamka bezuspešnih pokušaja. Ovo predavanje daje  mogućnost da zastanete i kod sopstvenih potreba za promenom koje budete doneli na predavanje i sagledate kakve su vam mogućnosti za njihovo ostvarenje.
Predavanje će voditi Slađana Luković i Dušica Veđić, psiholozi i geštalt psihoterapeuti pod supervizijom, saradnice psihološkog savetovališta za studente „Pričajmo o tome“; autorke ciklusa radionica „Emocije i šta sa njima“.
Ulaz je slobodan i otvoren za sve zainteresovane.

Ulaz je slobodan i otvoren za sve zainteresovane.

Pin It

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account