logo skc

PETAK, 2. DECEMBAR U 19.00 VELIKA SALA

NIŠTA KOMERCIJALNO

pozorišna predstava

Opširnije

1 – 26. DECEMBAR

HAJDANA KOSTIĆ: MOJE DJETINjSTVO

crteži u kombinovanoj tehnici

1 – 26. DECEMBAR crteži u kombinovanoj tehnici Hajdana Kostić (1993) je slikarka i grafička dizajnerka iz Crne Gore. Diplomirala je grafički
Opširnije

SREDA, 14. DECEMBAR U 19.00

IZLOŽBA GRAFIČKIH LISTOVA STUDENATA FAKULTETA PRIMENjENIH UMETNOSTI

Izloženi grafički listovi nastali su u toku osnovnih akademskih studija na predmetu Grafika,

Opširnije

Ciklus predstavljanja fakulteta

promocija fakulteta.jpg

U želji da pomogne mladima u izboru budućeg zanimanja, da podseti na važnost ulaganja u znanje i usavršavanje, Studentski kulturni centar već godinama je domaćin fakultetima Beogradskog Univerziteta. Biće prezentovane sve informacije o upisu, studiranju, studentskom životu i mogućnostima nakon završenih osnovnih,  master ili doktorskih studija.

 • ČETVRTAK, 17. NOVEMBAR U 18.00 MALA SALA
  Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu
  Četvrta industrijska revolucija promenila je naše živote. Da li smo spremni za petu industrijsku revoluciju? Veštačka inteligencija, obrada velikih podataka, obrada slike i govora, internet i blokčejn tehnologije, robotika, obnovljivi izvori energije, 5G mreže i Internet stvari, 3D štampa, virtuelna i proširena stvarnost, samo su neke od oblasti koje se proučavaju na studijama na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu (ETF). Nastava na osnovnim akademskim studijama izvodi se u okviru dva studijska programa: elektrotehnika i računarstvo i softversko inženjerstvo.
  Prezentaciju fakulteta i osnovne informacije o prijemnom ispitu, upisu, pripremnoj nastavi, predmetima na prvoj godini studija i studentskim projektima predstaviće nastavnici, asistenti i studenti fakulteta iz tima za promociju.
  Nakon prezentacije biće održano predavanje na temu „Veštačka inteligencija - apokalipsa ili revolucija?“, a predavač će biti dr Dražen Drašković, docent ETF.
 • ČETVRTAK, 24. NOVEMBAR U 18.00 MALA SALA
  Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu
 • PONEDELJAK, 28. NOVEMBAR U 18.00 MALA SALA
  Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu
Pin It
© 2021 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account