logo skc

  

 

IX BIJENALE MOZAIKA

milica_vujnic.jpg

SKC NOVI BEOGRAD

Pozivamo likovne i primenjene umetnike da se prijave za IX Bijenale mozaika koje će biti održano u aprilu 2020. godine.

Bijenale mozaika je najveća manifestacija značajnih likovnih ostvarenja u tehnici mozaika u protekle dve godine. U umetničkom izražavanju mora se poštovati tehnika izrade mozaika, a dopušteni su inovativni postupci koji ne narušavaju osnovnu tehniku.

Tema je slobodna. Poželjno je da visina i širina ne prelaze 100 cm i da radovi ne budu manji od A4 formata (29 h 21 cm). Na radovima je neophodno napraviti mogućnost kačenja.

Prijave se primaju do 16. marta 2020, a moraju da sadrže fotografiju mozaika u JPG formatu sa nazivom, dimenzijama, godinom nastanka i osnovnim podacima autora sa obaveznim kontaktom na e-mail:

ljiljana.subotic@gmail.com  

Zbog objektivnih okolnosti, troškovi dopremanja, slanja i vraćanja radova padaju na teret samih autora. Organizator ne odgovara za eventualna oštećenja zbog neadekvatnog pakovanja i obezbeđenja prilikom slanja radova na izložbu.

Svi radovi koji budu izabrani biće reprodukovani u katalogu, a žiri će, zajedno sa autorom Bijenala, odabrati tri najbolja mozaička ostvarenja. Autori će, osim priznanja, imati mogućnost realizacije samostalne izložbe u Galeriji SKC Novi Beograd.

Sve informacije se mogu dobiti na broj telefona 064/46-11756 i 064/837-4112.

Ljiljana Subotić, autor Bijenala

Najbolji autori VIII Bijenala:    

  • Katarina Ognjenović
  • Ana Miljković
  • Milica Vujnić

gallery1 gallery1 gallery1

Pin It

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account