logo skc

  

 

Sve moje boje

sve-moje-boje.jpg

SREDA, 8. MAJ U 20.00 VELIKA SALA

Veče autorske muzike - Dalida Grmuša i COELUM

učesnici: Dalida Grmuša, klavir, Lutvija Antić, violina, Zorana Matić, flauta, Anamarija Ilić i Aleksandra Bengin, violončelo

program: Stana; Sudabe; Jesam li...?; Šumsko dete, klavir četvororučno; U vrtlogu snova, klavir i violončelo; Prosvetljenje, klavir i violončelo; Beskrajno, klavir, violina i violončelo; Muzika je moj pokretač, klavir, violina i dva violončela; Mračna fantazija, klavir, violina i dva violončela; Snovi, klavir, violina i dva violončela; Balkansko srce, klavir, violina i dva violončela; Kada vetar govori Sloboda, klavir, violina i dva violončela; Nestao, klavir, violina i dva violončela; Sloboda, klavir, violina i dva violončela.

Muzika Dalide Grmuše nastaje kao prirodni umetnički izraz, iz želje da je podeli i proživi sa drugim ljudima. Ne nastaje samo kao potreba izražavanja u određenom žanru, već kao muzika trenutka i doživljaj inspiracije, tako da ima karakter improvizacije i slobodnu formu.

Dalida Grmuša je rođena u Sremskoj Mitrovici. Nižu muzičku školu završila je u klasi prof. Gordane Malinović, srednju u klasi prof. Zlate Maleš, FMU je studirala na odseku za klavir u klasi prof. Nenada Radića.

Dobitnica je mnogobrojnih nagrada u zemlji i inostranstvu. Pored klasične muzike, koju obožava, Dalida se pronašla i u komponovanju sopstvene muzike, želeći da publici tako prenece celo svoje biće koje nesebično daje kroz muziku. Izvodeći svoju autorsku muziku, nastupa već 11 godina širom Srbije.

Pin It

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account