logo skc

PETAK, 2. DECEMBAR U 19.00 VELIKA SALA

NIŠTA KOMERCIJALNO

pozorišna predstava

Opširnije

1 – 26. DECEMBAR

HAJDANA KOSTIĆ: MOJE DJETINjSTVO

crteži u kombinovanoj tehnici

1 – 26. DECEMBAR crteži u kombinovanoj tehnici Hajdana Kostić (1993) je slikarka i grafička dizajnerka iz Crne Gore. Diplomirala je grafički
Opširnije

SREDA, 14. DECEMBAR U 19.00

IZLOŽBA GRAFIČKIH LISTOVA STUDENATA FAKULTETA PRIMENjENIH UMETNOSTI

Izloženi grafički listovi nastali su u toku osnovnih akademskih studija na predmetu Grafika,

Opširnije

KONCERT KAMERNIH ANSAMBALA

ansambl_4_30.jpg

PONEDELJAK, 13. JUN U 19.00 VELIKA SALA

klasa red. prof. Dejana Subotića
program: J. Brams, S. Prokofjev, H. Kesler, I. Jevtić

ANSAMBL 1
ansambl 1 27Đorđe Popović (25), klarinetista, školovao se u Banja Luci u školama „Vatroslav Lisinski“ i „Vojislav Vučković“ kao i na Akademiji umetnosti i za to vreme se takmičio na brojnim međunarodnim takmičenjima. Od 2021. student je MAS studija na FMU u Beogradu.
Teodora Radosavljević (21), violinistkinja, školovana je u MŠ „Vatroslav Lisinski“. Učestvovala je na brojnim masterklasovima i orkestarskim festivalima i osvajala nagrade na brojnim republičkim i međunarodnim takmičenjima. Godine 2018. upisuje FMU u Beogradu, studira na četvrtoj godini OAS i usmerava se ka kamernoj i orkestarskoj delatnosti.
Mihailo Stojčić (21), pijanista, školovao se u Beogradu u MŠ „Josip Slavenski“, a sada je student treće godine OAS na FMU u Beogradu. Osvajao je uglavnom prve nagrade na međunarodnim i republičkim takmičenjima.

ANSAMBL 2
ansambl 2 28Natalija Tatić student je četvrte godine OAS na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu u klasi dr um. Ljiljane Vukelje, red. prof. na odseku za klavir, i student treće godine OAS u klasi mr Marka Josifoskog, vanr. prof. na odseku za violinu.
Sofija Živić student je treće godine OAS na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu u klasi mr Marije Jokanović, red. prof. na odseku za violinu.
Kamerni duo čine violina-klavir, u klasi dr um. Dejana Subotića, red. prof, na katedri za kamernu muziku na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu.

ANSAMBL 3
ansambl 3 29Duo „Leokampi“ čine Ana Nikolić (flauta) i Ružica Iva Stamenković (klavir), koje zajedno izvode kamernu muziku proteklih šest godina. Studentkinje su master akademskih studija kamerne muzike na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu u klasi prof. Dejana Subotića, kao i master studija flaute/klavira. Nastupale su kao duo, a i uz gostovanje svojih prijatelja i kolega, na brojnim takmičenjima na kojima su osvojile nagrade i titule laureata.

ANSAMBL 4
ansambl 4 30Jana Čokić trenutno je student četvrte godine na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu kod prof. Madlen Stokić Vasiljević.
Mladen Maksović trenutno je student treće godine FMU-a u Beogradu u klasi prof. Lidije Stanković.
Anđela Andreski diplomirala je 2021. na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, na gudačkom odseku - viola. Trenutno je student master akadem skih studija na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Dejana Mlađenovića.

Pin It
© 2021 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account