logo skc

  

 

DO 10. JANUARA

JUGOSLAV VLAHOVIĆ: LAKI - 44 stripa u 4 slike o Srećnom čoveku

„Srećan čovek - Lucky man“ bila je tema međunarodnog konkursa karikature Muzeja moderne umetnosti u Surgutu u Sibiru, Rusija, 2011. godine, na kojem je Jugoslav Vlahović dobio 1. nagradu i bio gost festivala.

PETAK 18 – 28. FEBRUAR

FORMA B

PETAK 18 – 28. FEBRUAR

PETAK 18 – 28. FEBRUAR CIKLUS IZLOŽBI: STRIP I ILUSTRACIJA izložba radova

PETAK, 25. FEBRUAR U 18.00 VELIKA SALA

TELO U FOKUSU

U okviru projekta „Telo u fokusu“, biće predstavljeni radovi studenata III godine osnovnih studija, kao i I i II godine master studija Instituta za umetničku igru koji su nastali na predmetima: instalacije i performans, media lab - konceptualna umetnost i koncepcija umetničkog dela, koje vodi prof. dr Snežana Arnautović Stjepanović.

PETAK, 25. FEBRUAR U 18.00 VELIKA SALA predstavljanje radova studenata

PONEDELjAK, 21. FEBRUAR U 19.00 VELIKA SALA

Miloš Topalović, klavir

Trenutno je student četvrte godine osnovnih studija Univerziteta „Anton Brukner“ u Lincu (Austrija) u klasi prof. Olega Marševa. Nastupao je na brojnim takmičenjima na kojima je ostvario više od 20 nagrada.

PONEDELjAK, 21. FEBRUAR U 19.00 VELIKA SALA program: Betoven Sonata op

STOlica

katedra.jpg

PONEDELJAK, 26. APRIL 11.00-18.00

UNIVERZITET U BEOGRADU - ŠUMARSKI FAKULTET, ODSEK ZA TEHNOLOGIJE DRVETA, MASTER MODUL ZA OBLIKOVANJE PROIZVODA OD DRVETA

studentski projekti opremanja enterijera Šumarskog fakulteta
Povodom jubileja, sto godina postojanja Šumarskog fakulteta, odsek Tehnologije drveta priređuje izložbu projekata svojih studenata. Izabrani su reprezentativni primeri nameštaja i enterijera, probranih iz zbirke od više stotina studentskih projekata, a koji su rađeni za potrebe opremanja prostora Šumarskog fakulteta. Sagledavanjem radova pruža se uvid u obim i kvalitet projektantskih rešenja koji obuhvataju realizacije iz prethodnih perioda, tekuće radove, kao i buduće vizije razvoja prostora fakulteta.
Imajući u vidu savremene tendencije i potrebe studenata koje se intenzivno menjaju, radovi predstavljaju inovativan pristup u radu, koji prati vremenski trend i pokreće pozitivne promene u obrazovanju i načinu studiranja. Dizajnerska rešenja u kombinaciji sa tehnologijom čine osobena rešenja za prostor kom su namenjeni predstavljajući vrednosti ustanove koja teži da omogući savremen prostor za rad studenata.
Izložba prenosi primer dobre prakse Šumarskog fakulteta, na kom se studenti ohrabruju da učenje zasnuju na holističkom pristupu i steknu nova znanja kroz istraživanje na sopstvenim projektima. Projekti ujedno doprinose boljem okruženju čineći ga podsticajnim i za druge studente u kojima se budi želja za novim stvaranjem. Na ovaj način, povećava se sigurnost, efikasnost i zadovoljstvo u interakciji između studenata i okruženja, stvarajući osećaj pripadnosti. Radovi deluju i kao sredstvo za poboljšanje komunikacije između korisnika, integrišući društvene odnose u kreiranju prisnije atmosfere.
Dizajn izložbene postavke i grafike: Jelena Košarić
Realizacija izložbe: Marija Despinić
Autori projekata: Adrian Banč, Aleksandra Burda, Anđela Stanojević, Vojislav Dacić, Gordana Stepanović, Danijela Lemić, Emir Bećiragić, Ivan Simić, Ines Bajić, Jelena Vlašković, Jelena Košarić, Jelena Matić, Marija Despinić, Marija Manojlović, Marija Prelević, Marko Golubović, Milan Mlinar, Milica Grahovac, Milica Dejanović, Milica Nešovanović, Miljana Nikolić, Miljana Stevanović, Miomir Popeskov, Nikolina Džodan, Oksana Čolić, Petar Blagojević, Senka Milanović, Sonja Rodić, Srđan Orezović, Tamara Papić, Tijana Lukić, Uroš Vitas
Mentori projekata: Jelena Matić, Zdravko Popović, Miljana Nikolić, Aleksandra Burda, Milica Dejanović, Uroš Janković

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1  

Pin It
© 2021 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account