• 4.jpg
  • 3.jpg
  • 2.jpg
  • 5.jpg
  • 1.jpg

četvrtak, 6. jul u 17.30 Novi prostor
radionica za studente
radionicu vode: Božica Vuksanović, diplomirani psiholog i geštalt psihoterapeut u edukaciji Nina Mićović,  master psiholog i trenutno na master studijama u okviru edukacije iz geštalt psihoterapije
Mladi ljudi sreću se sa različitim izazovima. Potrebno je doneti razne odluke u kontaktu sa ljudima koji odlučuju u njihovom životu, profesori, poslodavci, saradnici... pre svega u karijernom životu.
Tada treba predstaviti sebe u najboljem svetlu,  treba se izboriti za nešto što predstavlja dobru poziciju te ubuduće bi se mogli očekivati samo napredak i nadogradnja.
Put koji u životu izaberemo rezultat je niza odluka koje smo do tog momenta doneli i sproveli u delo. Ni u kom slučaju ne znači da su to bile samo ispravne, niti samo neispravne odluke. Način na koji donosimo odluke u velikoj meri zavisi od toga kakvi smo karakterno i koje su to osobine ličnosti koje nas čine drugačijim od drugih. Naravno, ciljevi, ambicije, interesovanja i želje utiču na to koju odluku, u kom momentu donosimo i koja je u skladu sa prioritetima koje smo odabrali za sebe. Svi zainteresovani koji žele da prisustvuju potrebno je da se prijave na mail:

Pin It