• 1.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 2.jpg

četvrtak, 8. jun u 19.00 bašta SKC-a  (u slučaju kiše mala sala)
ciklus putujem pricamMladi istraživači Srbije
To što nemate debeo novčanik ili bogate rođake u inostranstvu ne znači da treba da sedite kod kuće. Volontiranje na međunarodnim volonterskim programima jeste jedinstvena mogućnost za putovanje koju godišnje u našoj zemlji iskoristi oko 1.000 mladih. Dođite da razgovaramo o međunarodnim i evropskim volonterskim programima i saznajte kako možete da upoznate nove kulture, običaje, jezik i mirise, skoro potpuno besplatno.
Volontiranje je sve popularnije među mladima, a lepa vest je i da visokoškolske ustanove sve češće nagrađuju volontiranje i podstiču studente da se uključe u volonterske programe.
slika za 08 jun br 2 mis caffeUkoliko želite da ovo leto provedete u uzbudljivom međunarodnom okruženju i pri tom pomognete, na primer, restauraciju srednjovekovnog zamka u Francuskoj, detaljno ćemo vas informisati o međunarodnim volonterskim kampovima, načinu prijavljivanja, smeštaju, organizaciji puta... Na različitim tematskim stolovima imaćete priliku da se raspitate, diskutujete, ogovarate i razgovarate o: međunarodnim volonterskim kampovima u Srbiji i u inostranstvu, međunarodnim omladinskim razmenama i EVS programu dugoročnog volontiranja, kako jeftino putovati u inostranstvo, kako organizovati međunarodni volonterski kamp i kako postati lider grupe. Ili predložite vi temu!
Volonterski servis MIS-a postoji 28 godina tokom kojih su naši volonteri i volonterke učestvovali na programima u preko 80 zemalja sveta. Prošle godine razmenili smo volontere sa 88 organizacija. Vreme prijava je u toku, zato ne propustite priliku da zauzmete svoje mesto.

Pin It