• 5.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 1.jpg

utorak, 14, 28. mart i 11. april od 18.00 do 20.00 Novi prostor
ilustracija radionicaimg 2147Ciklus radionica
voditeljke: Jelena Spremo, doktorand psihologije i master filozof i Bojana Matović, master psiholog sa petogodišnjim iskustvom u oblasti ljudskih resursa
Poznato okruženje pruža nam osećaj sigurnosti tako da najčešće znamo šta možemo da očekujemo i kako da se sa tim nosimo. Naša zona komfora neizostavno ima svoju funkciju i svoje prednosti. Problem nastaje kada poznato okruženje postaje „suviše poznato“ i kada nam ne dopušta da se dalje razvijamo. Sa druge strane, bilo kakvo istupanje iz zone komfora doživljavamo zastrašujuće. Javljaju se brojni strahovi od neuspeha, od nepoznatog, od toga da će se isuviše promeniti naš identitet… Sa druge strane, kada se setimo situacija u kojima smo izašli izvan svoje zone komfora, sigurno smo videli da se ništa toliko „strašno“ nije desilo.  Naprotiv!
Tema ovog ciklusa radionica biće razumevanje „zone komfora“, kao i zašto  izlazak iz nje često može izgledati gotovo nezamisliv. Pored toga, sa učesnicima će se raditi na njihovim konkretnim situacijama u kojima žele da načine promenu, kako u grupi zajedno, tako i kroz individualne konsultacije.
Ciklus podrazumeva tri radionice u trajanju od dva sata. Broj mesta je ograničen na 15 i prisustvo na sve tri radionice je obavezno. Više informacija o terminima i prijavi na mejl: jelena.spremo.psiholog@gmail.com
Njih dve su na 4. godini psihoterapijske edukacije iz transakcione analize. Fasciniraju ih mogućnosti čoveka da radi na sebi i pomera granice svojih kapaciteta, i zato stalno pronalaze nove načine da podstaknu i podrže druge u njihovom razvoju. Veruju da su promene moguće ukoliko smo dovoljno posvećeni i motivisani, ali takođe znaju koliko je bitna prava podrška na tom putu.

Pin It