logo skc

PETAK, 2. DECEMBAR U 19.00 VELIKA SALA

NIŠTA KOMERCIJALNO

pozorišna predstava

Opširnije

1 – 26. DECEMBAR

HAJDANA KOSTIĆ: MOJE DJETINjSTVO

crteži u kombinovanoj tehnici

1 – 26. DECEMBAR crteži u kombinovanoj tehnici Hajdana Kostić (1993) je slikarka i grafička dizajnerka iz Crne Gore. Diplomirala je grafički
Opširnije

SREDA, 14. DECEMBAR U 19.00

IZLOŽBA GRAFIČKIH LISTOVA STUDENATA FAKULTETA PRIMENjENIH UMETNOSTI

Izloženi grafički listovi nastali su u toku osnovnih akademskih studija na predmetu Grafika,

Opširnije

MIM-ART-SPOT POKRET

foto-srdjan-veljovic.jpg

ČETVRTAK, 8. OKTOBAR U 19.00 VELIKA SALA

umetnički performans
autor performansa: GALINA RALIĆ
Galina Ralić je samostalni umetnik Udruženja baletskih umetnika Srbije, bila je član baleta Narodnog pozorišta u Beogradu i Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.
Dugogodišnja je saradnica Teatra Mimart. Bavi se istraživanjem pokreta kroz umetničke projekte, performanse i video zapise. Učesnik je ranijih SPOT festivala, a ove godine umetnički performans POKRET pomera granice originalnog savremenog izraza.
Projekat Teatra Mimart MIM-ART-SPOT, čiji je kordinator Lidija Antonović, zasnovan je na festivalu autoperformansa SPOT, koji postoji od 2004. godine, a u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, do sada je održan pet puta. Projekat je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja
Pored izvođenja umetničkih performansa u ovaj projekat uključeno je istraživanje za formiranje platforme aktivnih umetnika performansa, kao doprinos vidljivosti art performera Srbije.
Zbog trenutne situacije izazvane pandemijom, a pridržavajući se svih predloženih mera, Festival se već dva meseca odvija na raznim mestima u Beogradu i Srbiji.

Pin It
© 2021 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account