logo skc

  

 

DO 10. JANUARA

JUGOSLAV VLAHOVIĆ: LAKI - 44 stripa u 4 slike o Srećnom čoveku

„Srećan čovek - Lucky man“ bila je tema međunarodnog konkursa karikature Muzeja moderne umetnosti u Surgutu u Sibiru, Rusija, 2011. godine, na kojem je Jugoslav Vlahović dobio 1. nagradu i bio gost festivala.

PETAK 18 – 28. FEBRUAR

FORMA B

PETAK 18 – 28. FEBRUAR

PETAK 18 – 28. FEBRUAR CIKLUS IZLOŽBI: STRIP I ILUSTRACIJA izložba radova

PETAK, 25. FEBRUAR U 18.00 VELIKA SALA

TELO U FOKUSU

U okviru projekta „Telo u fokusu“, biće predstavljeni radovi studenata III godine osnovnih studija, kao i I i II godine master studija Instituta za umetničku igru koji su nastali na predmetima: instalacije i performans, media lab - konceptualna umetnost i koncepcija umetničkog dela, koje vodi prof. dr Snežana Arnautović Stjepanović.

PETAK, 25. FEBRUAR U 18.00 VELIKA SALA predstavljanje radova studenata

PONEDELjAK, 21. FEBRUAR U 19.00 VELIKA SALA

Miloš Topalović, klavir

Trenutno je student četvrte godine osnovnih studija Univerziteta „Anton Brukner“ u Lincu (Austrija) u klasi prof. Olega Marševa. Nastupao je na brojnim takmičenjima na kojima je ostvario više od 20 nagrada.

PONEDELjAK, 21. FEBRUAR U 19.00 VELIKA SALA program: Betoven Sonata op

MIM-ART-SPOT POKRET

foto-srdjan-veljovic.jpg

ČETVRTAK, 8. OKTOBAR U 19.00 VELIKA SALA

umetnički performans
autor performansa: GALINA RALIĆ
Galina Ralić je samostalni umetnik Udruženja baletskih umetnika Srbije, bila je član baleta Narodnog pozorišta u Beogradu i Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.
Dugogodišnja je saradnica Teatra Mimart. Bavi se istraživanjem pokreta kroz umetničke projekte, performanse i video zapise. Učesnik je ranijih SPOT festivala, a ove godine umetnički performans POKRET pomera granice originalnog savremenog izraza.
Projekat Teatra Mimart MIM-ART-SPOT, čiji je kordinator Lidija Antonović, zasnovan je na festivalu autoperformansa SPOT, koji postoji od 2004. godine, a u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, do sada je održan pet puta. Projekat je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja
Pored izvođenja umetničkih performansa u ovaj projekat uključeno je istraživanje za formiranje platforme aktivnih umetnika performansa, kao doprinos vidljivosti art performera Srbije.
Zbog trenutne situacije izazvane pandemijom, a pridržavajući se svih predloženih mera, Festival se već dva meseca odvija na raznim mestima u Beogradu i Srbiji.

Pin It
© 2021 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account