logo skc

  

  

 

SUBOTOM I NDELjOM OD PRVA GRUPA 11h DRUGA GRUPA OD13 h

SKC-OVA BESPLATNA ŠKOLA STRIPA I ILUSTRACIJE ZA POLAZNIKE UZRASTA OD 7 DO 15 GODINA

UPIS POLAZNIKA u SKC-ovu BESPLATNU ŠKOLU STRIPA I ILUSTRACIJE ZA POLAZNIKE UZRASTA OD 7 DO 15 godina starosti, vršiće se od 2. i 3. aprila, pa tokom cele kalendarske, 2022. godine.

PETAK 29. APRIL U 19.00 VELIKA SALA

Đ. Pučini: BOEMI OPERA

Opera „Boemi“ napisana je u četiri čina i predstavlja jedan od najizvođenijih i najuspelijih radova Đakoma Pučinija.

ČETVRTAK, 12. MAJ U 18.00 VELIKA SALA

Vedrana Rudan: Doživotna robija

U najnovijem romanu „Doživotna robija“, prvom posle čak šest godina, Vedrana Rudan piše o svojim omiljenim temama, odnosu roditelja i dece, kao i o tome šta znači biti istinski slobodan.

PONEDELJAK, 23. MAJ U 20.00 VELIKA SALA

Koncert studenata trombona

Koncert studenata trombona

PONEDELJAK, 23. MAJ U 20.00 VELIKA SALA Koncert studenata trombona klasa Aleksandra
hostgator coupon codes

MATIJA JEVTIĆ fotografija

matija_jevtic_za_novi_bgd_01_40.jpg

5 - 26. MAJ GALERIJA SKC NBGD

Matija Jevtić rođen je 1999. godine u Beogradu. Školu za dizajn u Beogradu upisao je 2014. godine na Odseku industrijskog dizajna i enterijera. U Dizajnerskoj školi poneo je titulu đaka generacije, a tokom školovanja ostvario je oko 30 projekata i organizovao veliki broj događaja među kojima su i Dani dizajna u Dizajnerskoj školi. Kao učenik srednje škole koja je bila organizator ovog takmičenja, učestvovao je u radu organizacionog odbora prvog i drugog Republičkog takmičenja iz oblasti Klasični likovni mediji - fotografija, i osvojio 12 nagrada u različitim kategorijama. Fotografijom počinje da se bavi tokom 2015. godine, a član Foto-saveza Srbije postaje 2017. godine. Dobitnik je stipendije Fondacije za mlade talente grada Beograda. Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu upisao je 2018. godine. Za veoma kratko vreme bavljenja fotografijom osvojio je više od 15 nagrada, a izlagao je na 10 grupnih izložbi i dve samostalne. Autor je i total dizajna za promo materijal 13 fotografskih izložbi. Učestvovao je u pet projekata i 18 kataloga za koje je bio autor fotografija, a najznačajniji je veganski kuvar „Vegan-zdravo posno jelo za dušu i telo“ Ljiljane Čolović. Nagrađivan je na republičkim takmičenjima koje organizuju Foto-savez Srbije i Ministarstvo prosvete Republike Srbije. Poznavalac  je procesa kako digitalne, tako i analogne fotografije i obučen za rad u fotografskim laboratorijama za izradu crno-belih fotografija i filmova. Imao je prilike da radi u savremenim fotografskim studijima i da koristi savremenu tehnologiju. Živi i radi u Beogradu.

 

Pin It
© 2021 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account