logo skc

  

 

DO 10. JANUARA

JUGOSLAV VLAHOVIĆ: LAKI - 44 stripa u 4 slike o Srećnom čoveku

„Srećan čovek - Lucky man“ bila je tema međunarodnog konkursa karikature Muzeja moderne umetnosti u Surgutu u Sibiru, Rusija, 2011. godine, na kojem je Jugoslav Vlahović dobio 1. nagradu i bio gost festivala.

PETAK 18 – 28. FEBRUAR

FORMA B

PETAK 18 – 28. FEBRUAR

PETAK 18 – 28. FEBRUAR CIKLUS IZLOŽBI: STRIP I ILUSTRACIJA izložba radova

PETAK, 25. FEBRUAR U 18.00 VELIKA SALA

TELO U FOKUSU

U okviru projekta „Telo u fokusu“, biće predstavljeni radovi studenata III godine osnovnih studija, kao i I i II godine master studija Instituta za umetničku igru koji su nastali na predmetima: instalacije i performans, media lab - konceptualna umetnost i koncepcija umetničkog dela, koje vodi prof. dr Snežana Arnautović Stjepanović.

PETAK, 25. FEBRUAR U 18.00 VELIKA SALA predstavljanje radova studenata

PONEDELjAK, 21. FEBRUAR U 19.00 VELIKA SALA

Miloš Topalović, klavir

Trenutno je student četvrte godine osnovnih studija Univerziteta „Anton Brukner“ u Lincu (Austrija) u klasi prof. Olega Marševa. Nastupao je na brojnim takmičenjima na kojima je ostvario više od 20 nagrada.

PONEDELjAK, 21. FEBRUAR U 19.00 VELIKA SALA program: Betoven Sonata op

14. FESTIVAL SRPSKOG FILMA FANTASTIKE

img_9877.jpg

15 - 18. OKTOBAR VELIKA SALA

projekcije, radionice i razgovori
detaljni program biće objavljen na sajtu SKC-a
Udruženje „Mladi kadrovi“ iz Beograda ponovo, po četrnaesti put, organizuje Festival srpskog filma fantastike. Program se realizuje izborom radova prispelih na konkurs, uz posebne goste. Na festivalu će biti zastupljeni filmovi koji se bave najširim spektrom filmske fantastike i horora, nezavisno od produkcijskih uslova i budžeta. Filmski program festivala pratiće brojne promocije, tribine i gostovanja. Kao i ranijih godina, uvod u festival biće Šetnja zombija i to će joj biti sedmo izdanje. Zvanična nagrada festivala je „Koskar” i dodeliće se u domaćoj (srpskoj) selekciji, regionalnoj selekciji (zemlje bivše Jugoslavije bez Srbije) i međunarodnoj (ostvarenja iz celog sveta). Za „Koskar“ se takmiče filmovi na slobodnu temu, u sledećim kategorijama: Najbolji igrani film po oceni stručnog žirija, Najbolji igrani film po izboru publike, Igrani film sa najboljim scenarijem, Igrani film sa najboljim vizuelnim efektima, Nagrada za najbolji film iz regiona, a da nije iz Srbije, Nagrada za najbolji strani film (ostvarenja iz celog sveta), Nagrada za doprinos fantastici.

 14 festival srpskog filma fantastike  14 festival srpskog filma fantastike  14 festival srpskog filma fantastike
 14 festival srpskog filma fantastike   

Pin It
© 2021 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account