logo skc

PETAK, 2. DECEMBAR U 19.00 VELIKA SALA

NIŠTA KOMERCIJALNO

pozorišna predstava

Opširnije

1 – 26. DECEMBAR

HAJDANA KOSTIĆ: MOJE DJETINjSTVO

crteži u kombinovanoj tehnici

1 – 26. DECEMBAR crteži u kombinovanoj tehnici Hajdana Kostić (1993) je slikarka i grafička dizajnerka iz Crne Gore. Diplomirala je grafički
Opširnije

SREDA, 14. DECEMBAR U 19.00

IZLOŽBA GRAFIČKIH LISTOVA STUDENATA FAKULTETA PRIMENjENIH UMETNOSTI

Izloženi grafički listovi nastali su u toku osnovnih akademskih studija na predmetu Grafika,

Opširnije

11. FESTUM - FESTIVAL STUDENATA UNIVERZITETA UMETNOSTI

img_1665.jpg

ČETVRTAK 16 -19. DECEMBAR

Kao jedna od najbitnijih karakteristika čoveka i ljudskog društva, kultura predstavlja vrlo složen fenomen. Njen osnovni smisao je da olakša održanje, produženje i napredak ljudskog društva. Kao već tradicionalna kulturna manifestacija Univerziteta umetnosti, koja se organizuje od 2010. godine, Festum studentima Univerziteta umetnosti u Beogradu pruža priliku za prezentaciju umetničkog stvaralaštva koje predstavlja skup procesa, promena i tvorevina nastalih kao posledica materijalne i duhovne intervencije društva. Od osnivanja do danas, na Festumu je učestvovalo više od 900 studenata, a ostvareni su izvanredni umetnički rezultati i omogućeno je pozicioniranje srpske umetničke scene u evropskim okvirima. Univerzitet umetnosti čine četiri umetnička fakulteta: Fakultet muzičke umetnosti, Fakultet likovnih umetnosti, Fakultet primenjenih umetnosti i Fakultet dramskih umetnosti.
Program ovogodišnjeg 11. festivala FESTUM čine koncerti, izložbe, revije, pozorišne i filmske predstave, tribine, instalacije i višemedijski umetnički projekti.

 FESTUM  FESTUM  FESTUM
 FESTUM  FESTUM  FESTUM
 FESTUM  FESTUM  

Pin It
© 2021 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account