logo skc

КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40

BAFE

Bafe-press-poster.jpg

 

UTORAK, 7 - 9. JUN  U 19.30, 20.30, 21.30

VELIKA SALA

Alternativna umetnička manifestacija nastala sa idejom da promoviše regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim nedovoljno afirmisanim dizajnerima da prikažu svoj talenat širokoj publici. U toku tri BAFE dana održi se desetak modnih revija dnevno, koje prikazuju kako kolekcije mladih dizajnera, tako i sezonske, komercijalne i tematske revije, i na taj način omogućava mladim autorima da se nađu rame uz rame sa već etabliranim modnim profesionalcima.
Događaji u organizaciji BAFE-a jesu povod za okupljanje umetnika i studenata koji dobijaju priliku da rade u struci i da stečena znanja primene u praksi.
BAFE se održava dva puta godišnje, već tri godine zaredom, a ovo je njegovo sedmo izdanje.

40 mladih umetnika i dizajnera iz šest zemalja regiona predstaviće svoje radove na osmom po redu BAFE-u (Belgrade Art Fashion event) koji će se održati od 7 do 9 juna u beogradskom Studentskom kulturnom centru pod sloganom “Building connections”. Program se sastoji iz 3 dana modnih dogadjaja kako bi se omogućila promocija mladih umetnika iz Srbije I regiona a neki od  dizajnera će imati svoje prve samostalne revije.  Osmi po redu BAFE 7 juna će u 20h otvoriti Hrvatcki dvojac iz Zagreba, Me and the Machine kolekcijom NEOnation.  Prvog dana beogradskoj publici predstaviće se još 14 mladih dizajnera. Drugi dan BAFE –a otvara revija „Moulin Rouge”  dizajnera Dominik Gilberta a zatvara body art performans Tatjane Vučinić I Maje Marić koji nastupaju pod brendom Hromo dinamika. Poslednjeg dana, 9 juna svoje kreacije i radove pokazaće još 11 mladih dizajnera iz Srbije, Makedonije i Slovenije. 7.I  BAFE zatvaraju Stefan Koković svojom prvom revijom  koji je odranije poznat Bafe publici od kada se predstavio kao fotograf kao i Marina Micanović koja dolazi sa njujorškog Fashion week-a.
Balkan Art Fashion Event" je alternativna modna manifestacija, koja se održava četvrtu godinu zaredom, dva puta godišnje u proleće i jesen.  Nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici.
Posebna pažnja posvećuje se pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

 BAFE  BAFE  BAFE
 BAFE  BAFE  BAFE

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account