logo skc

ЦИКЛУС ПРЕДСТАВЉАЊА ФАКУЛТЕТА
МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ФАКУЛТЕТ ЗА СПЕЦИЈАЛНУ ЕДУКАЦИЈУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ
АПРИЛСКИ СУСРЕТИ 2024.
1 – 3. МАРТ Улаз на све програме у оквиру Априлских сусрета је слободан
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.
Камерни оркестар Гудачи Св. Ђорђа
ПОНЕДЕЉАК, 8. АПРИЛ У 20.00 ВЕЛИКА САЛА

Volonterski kampovi za tinejdžere

SREDA, 4. MART U 18.00 NOVI PROSTOR

Ciklus: Putujem i pričam

Mladi istraživači Srbije donose nam zanimljive priče tinejdžera koji preko leta volontiraju u međunarodnim volonterskim kampovima u inostranstvu. Ovi mladi ljudi, kojima je između 15 i 18 godina, samostalno odlaze u Nemačku, Francusku, Italiju, Estoniju i, tokom dve nedelje, pomažu drugima i druže se sa vršnjacima iz Portugala, Španije, ali i Meksika, Japana i mnogih drugih zemalja.
Volonteri i volonterke koji su prošle godine bili na jednom od kampova ispričaće kakva su bila njihova iskustva, zašto su odlučili da volontiraju, kako su na to reagovali njihovi ukućani i zašto i ovog leta žele da ponove ovo iskustvo.
Volonterski servis Srbije već 30 godina razmenjuje volontere, a na kampovima godišnje iz naše zemlje učestvuje oko 450 volontera i volonterki starijih od 15 godina. Ove godine se u svetu obeležava poseban jubilej - stota godišnjica od organizovanja prvog volonterskog kampa; ovaj jubilej biće posebno obeležavan tokom čitave godine u celom svetu. Sezona prijavljivanja za letnje kampove za sezonu 2020. počinje u ponedeljak, 9. marta, i druženje sa tinejdžerima - volonterima MIS-a pravo je vreme da saznate kako da isplanirate nezaboravnu letnju avanturu!

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account