logo skc

АНЂЕЛКО ВАСИЉЕВИЋ: ДЕСЕТ МУЗИЧКИХ МИНУТА
13 – 27. ФЕБРУАР ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА
РЕМИНИСЦЕНЦИЈА
ЧЕТВРТАК, 2. ФЕБРУАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА ПРВА РЕПРИЗА ПРЕДСТАВЕ
ХАЈДАНА КОСТИЋ: МОЈЕ ДЈЕТИЊСТВО # 2
ДО 27. ЈАНУАРА -ЦРТЕЖИ У КОМБИНОВАНОЈ ТЕХНИЦИ

UPOZNAJ...

PETAK, 3. NOVEMBAR U 18.00

NOVI PROSTOR

prezentaciju vode Jelena Pejčić i Slavoljub Atanasovski
Šta je AIESEC? Kako funkcioniše? Zašto je AIESEC značajna organizacija za studentsku populaciju?
AIESEC je globalna, apolitična, nezavisna i neprofitna organizacija vođena od strane mladih koja, obezbeđujući međunarodne prakse, predstavlja platformu za razvoj liderstva. Njeni članovi bave se globalnim problemima, liderstvom i upravljanjem.
Na „Upoznaj AIESEC” događaju imaćete priliku da saznate više o tome šta članstvo predstavlja i koji su njegovi benefiti, kao i da čujete iskustvo nekadašnjeg člana i saznate koju ulogu je AIESEC imao u oblikovanju njegovog ličnog i profesionalnog razvoja.
AIESEC, kao najveća internacionalna organizacija vođena od strane studenata pruža mogućnost ličnog i profesionalnog usavršavanja u internacionalnom okruženju. Kroz AIESEC-ove programe, želimo da stvorimo lidere, pokretače pozitivnih promena u društvu. Studentima se pruža mogućnost da upoznaju ljude iz preko 120 zemalja, da sarađuju sa kompanijama, drugim vladinim i nevladinim organizacijama, kao i da kroz AIESEC-ove programe budu na različitim liderskim pozicijama. AIESEC obezbeđuje  mladim ljudima priliku da uvećaju teorijsko znanje u širokom spektru funkcionalnih i poslovnih veština, kao i priliku da ih koriste u praksi.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account