logo skc

Гордан Николић - Ретроспективна изложба
ПЕТАК, 10. МАЈ У 19.00 (ТРАЈЕ ДО 28. МАЈА)
JULYEN HAMILTON „KOAN“
ЧЕТВРТАК, 23. МАЈ У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
ЗАШТО ДОКУМЕНТУЈЕМО СТВАРНОСТ?
УТОРАК, 28. МАЈ У 19.00 МАЛА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.

UMETNOST NA ISPITU, OMLADINSKI INTERNET PORTAL ISERBIA

SUBOTA, 23. JANUAR od 14.00  do 20.00

MALA SALA

Ciklus: Studentski život

Omladinski internet portal iSerbia, uz podršku SKC-a, poziva vas na prvu izložbu fotografija sa Foto konkursa kao i prvu izložbu umetnika pod nazivom „Umetnost na iSpitu“ i radionicu „Kako nastaje umetnost?“

Umetnost na ispitu iSerbia 1U 14.00 je otvaranje  izložbe studentskih fotografija sa tematikom pripremanja ispita u letnjem periodu, kao i crteža, slika, skulptura mladih umetnika koji se predstavljaju na portalu iSerbia. U 15.00 će nastupiti poznati i nagrađivani hor ,,Kralj Petar Prvi” iz Beograda, a zainteresovani mogu da se oprobaju u umetničkom izražavanju u kutku radionice ,,Kako nastaje umetnost?” Za sve posetioce koji podrže i svojim prisustvom upotpune ovaj događaj, iSerbia je pripremila vaučere za pohađanje onlajn kurseva Aktivno traženje posla i Profesionalna profil slika u okviru iAkademije.

Umetnost na ispitu iSerbia 3U 17.00 debata master filozofa iz Beograda o položaju umetnosti u Srbiji i kako ovakve akcije i događaji mogu da utiču na njihov boljitak – najavljuju iz iSerbie.
iSerbia je poznata po projektima poput Studentskog rangiranja fakulteta, projekta onlajn mentorstva – Srbija na vezi, Moj prvi sajt i Moja prva aplikacija, Program jezičke razmene i mnoge druge. Septembra 2015. ovaj portal ušao je u polufinale Evropske omladinske nagrade.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account