logo skc

КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.
Гордан Николић - Ретроспективна изложба
ПЕТАК, 10. МАЈ У 19.00 (ТРАЈЕ ДО 28. МАЈА)
ЗАШТО ДОКУМЕНТУЈЕМО СТВАРНОСТ?
УТОРАК, 28. МАЈ У 19.00 МАЛА САЛА
JULYEN HAMILTON „KOAN“
ЧЕТВРТАК, 23. МАЈ У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

STUDENTSKA PRAKSA U INOSTRANSTVU

SREDA, 11. MART

2015. u 18.00

NOVI PROSTOR

prezenteri: Nevena Felis, team lider ENTER YOUR FUTURE i Jovana Davidović, potpredsednik za volonterske prakse
Studentski život nudi posebne mogućnosti i to treba iskoristiti. Studentska organizacija AIESEC već godinama omogućava praksu u inostranstvu kroz saradnju sa kompanijama koje omogućavaju te beneficije.
AIESEC je najveća internacionalna organizacija koju vode studenti. Postoji u preko 120 zemalja i broji oko 100.000 članova koje kroz naše programe praksi i volontiranja podstičemo da postanu nosioci pozitivnih promena. Kroz AIESEC-ove programe stvaraju se lideri, pokretači svih pozitivnih promena u društvu. Studentima se pruža mogućnost da upoznaju ljude iz preko 120 zemalja, da sarađuju sa kompanijama, sa vladinim i nevladinim organizacijama, kao i da kroz AIESEC-ove programe budu na različitim liderskim pozicijama. AIESEC obezbeđuje mladim ljudima priliku da uvećaju teorijsko znanje u širokom spektru funkcionalnih i poslovnih veština, kao i priliku da ih koriste u praksi. Ova studentska organizacija sarađuje sa domaćim i stranim kompanijama u svrhu ostvarivanja partnerstva, a kao instrument praktikovanja stečenih teorijskih znanja na studijama. Zemlje u koje studenti mogu otići jesu Rusija, Poljska, Mađarska Brazil, Kina, Kolumbija i druge…
Definisane su  stručne prakse  koje traju od tri meseca do godinu i po dana i volonterske koje traju od šest do osam nedelja. O ovim praksama govore potpredsednici za odlazeće stručne i volonterske prakse.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account