logo skc

АНЂЕЛКО ВАСИЉЕВИЋ: ДЕСЕТ МУЗИЧКИХ МИНУТА
13 – 27. ФЕБРУАР ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА
РЕМИНИСЦЕНЦИЈА
ЧЕТВРТАК, 2. ФЕБРУАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА ПРВА РЕПРИЗА ПРЕДСТАВЕ
ХАЈДАНА КОСТИЋ: МОЈЕ ДЈЕТИЊСТВО # 2
ДО 27. ЈАНУАРА -ЦРТЕЖИ У КОМБИНОВАНОЈ ТЕХНИЦИ

SRPSKI REBT CENTAR

c_350_300_16777215_00_slike_18_03_srpski-rebt_untitled-1.jpg

 

PETAK, 2. MART U 18.00

NOVI PROSTOR

predstavljanje
Povod je predstavljanje Srpskog centra za RE&CBT (racionalno-emotivne i kognitivno-bihejvioralne terapije), koji  će raditi kao pridruženi  trening centar Instituta za kognitivni menadžment u Štutgartu. O sve popularnijem REBT terapijskom modalitetu govoriće predavači iz Nemačke  Milenko Vlajkov i Ksenija Popadić.
Milenko Vlajkov Osnivač i aktuelni predsednik Instituta za kognitivni menadžment u  Štutgartu, autorizovanog od strane Albert Elis Instituta iz Njujorka da izvodi sve nivoe stručne edukacije, završni psihoterapijski ispit i izdavanje internacionalne licence za RE&CBT. Milenko Vlajkov je  internacionalni supervizor za racionalno-emotivnu i kognitivno  bihejvioralnu terapiju (RE&CBT).
Ksenija Popadić Diplomirani psiholog, magistar psiholoških nauka, trenutno na doktorskim studijama. Sertifikovani je RE&CBT psihoterapeut i supervizor  Instituta Albert Elis iz Njujorka. Takođe je sertifikovani transakcioni analitičar kliničke specijalizacije (CTA) i  instruktor TA 101.
O novom centru govoriće doktor psiholoških nauka, psihoterapeut i supervizor  dr Gordana Nikić.
Dr Gordana Nikić je doktor psiholoških nauka i predavač na Univerzitetu Singidunum u Beogradu. Osnivač je predsednik Srpskog centra za RE&CBT, pridruženog trening centra Instituta za kognitivni menadžment u  Štutgartu.  Doktorirala je i magistrirala na Filozofskom fakultetu u Beogradu (odsek za razvojnu psihologiju) iz oblasti ljubavi i partnerskih odnosa.  Aktivno radi kao istraživač, edukator i psihoterapeut u oblasti prevencije i rešavanja emocionalnih problema kod zdravih ljudi.

gallery1 gallery1 gallery1

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account