logo skc

КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.
АПРИЛСКИ СУСРЕТИ 2024.
1 – 3. МАРТ Улаз на све програме у оквиру Априлских сусрета је слободан
Камерни оркестар Гудачи Св. Ђорђа
ПОНЕДЕЉАК, 8. АПРИЛ У 20.00 ВЕЛИКА САЛА
ЦИКЛУС ПРЕДСТАВЉАЊА ФАКУЛТЕТА
МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ФАКУЛТЕТ ЗА СПЕЦИЈАЛНУ ЕДУКАЦИЈУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ

Savetovalište – DAN SA PSIHOLOGOM

15. i 29. MAJ 12.00 - 16.00

NOVI PROSTOR

vode: Bojana Matović i Jelena Spremo, diplomirani psiholozi
SKC organizuje pilot program savetovališta, a cilj ovog projekta jeste omogućavanje mladima da dobiju stručnu podršku u trenucima kada im je potrebna, naročito kada se suočavaju sa problemima, a ne mogu da ih rešavaju sa bliskim osobama i potrebna im je stručna pomoć.
SKC pruža priliku mladim ljudima da potpuno besplatno dobiju stručnu pomoć psihologa, odnosno psihoterapeuta dva puta mesečno sa idejom da se Savetovalište afirmiše i funkcioniše jednom nedeljno.
„Dan sa psihologom“ prilika je za sve studente da dođu u SKC i razgovaraju o svojim problemima ili nedoumicama vezanim za studije, samopouzdanje, stupanje u kontakt sa novim ljudima, partnerske odnose, konflikte sa porodicom ili prijateljima, buduće zaposlenje, kao i na brojne druge teme. Seansa se može zakazati mejlom na info@kauc.rs ili pozivom na 061/11-333-11. Seansa podrazumeva razgovor sa psihologom u trajanju od 50 minuta.
Jelena je dimplomirani master psiholog i trenutno je na doktorskim studijama. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na kojem je završila i master iz filozofije.
Bojana je savetnik i psihoterapeut pod supervizijom. Završila je master studije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer psihologija. Trenutno je na četvrtoj godini edukacije iz transakcione analize koju poslednjih godinu dana paralelno pohađa u Beogradu i u Temišvaru. Član je Srpke Asocijacije za transakcionu analizu (SATA).

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account