logo skc

40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.

Savetovalište – DAN SA PSIHOLOGOM

15. i 29. MAJ 12.00 - 16.00

NOVI PROSTOR

vode: Bojana Matović i Jelena Spremo, diplomirani psiholozi
SKC organizuje pilot program savetovališta, a cilj ovog projekta jeste omogućavanje mladima da dobiju stručnu podršku u trenucima kada im je potrebna, naročito kada se suočavaju sa problemima, a ne mogu da ih rešavaju sa bliskim osobama i potrebna im je stručna pomoć.
SKC pruža priliku mladim ljudima da potpuno besplatno dobiju stručnu pomoć psihologa, odnosno psihoterapeuta dva puta mesečno sa idejom da se Savetovalište afirmiše i funkcioniše jednom nedeljno.
„Dan sa psihologom“ prilika je za sve studente da dođu u SKC i razgovaraju o svojim problemima ili nedoumicama vezanim za studije, samopouzdanje, stupanje u kontakt sa novim ljudima, partnerske odnose, konflikte sa porodicom ili prijateljima, buduće zaposlenje, kao i na brojne druge teme. Seansa se može zakazati mejlom na info@kauc.rs ili pozivom na 061/11-333-11. Seansa podrazumeva razgovor sa psihologom u trajanju od 50 minuta.
Jelena je dimplomirani master psiholog i trenutno je na doktorskim studijama. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na kojem je završila i master iz filozofije.
Bojana je savetnik i psihoterapeut pod supervizijom. Završila je master studije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer psihologija. Trenutno je na četvrtoj godini edukacije iz transakcione analize koju poslednjih godinu dana paralelno pohađa u Beogradu i u Temišvaru. Član je Srpke Asocijacije za transakcionu analizu (SATA).

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account