logo skc

40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.
Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА

REALIZOVANE EMOCIONALNE KOMPETENCIJE I ZRELA LJUBAV

PONEDELJAK, 12. JUN U 19.00

MALA SALA

predavač: Nebojša Jovanović, psihoterapeut, edukator i osnivač OLI metoda
Ponekada su ljudi svesni nedostataka određenih veština i obraćaju se za pomoć psihoterapeutima (u novije vreme life coachevima,  trenerima životnih veština) sa željom da nauče određene veštine, kao što su veštine komunikacije, planiranja, organizovanja i td. Međutim, ovladavanje veštinama nije moguće ako se ne bazira na određenim sposobnostima. Ne možete naučiti nekoga da pleše, ako nema sposobnost koordinacije pokreta, niti nekoga da peva, ako ne može da kontroliše glasne žice. Pre mogućnosti da se ovlada veštinama potrebno je da se razviju sposobnosti koje čine to ovladavanje mogućim.
Pitanja koja se postavljaju jesu šta su sve preduslovi za zrelu ljubav. Koji su sastojci roditeljske, partnerske, prijateljske i ljubavi prema sebi. Koji su to saveznici kojima se možemo obraditi ,a šta je to što ometa razvoj sposobnosti za ljubav.
Sva predavanja ciklusa Sposobnost za ljubav i rad- OLi integrativna psihodinamska psihoterapija sa naglaskom na specifične teme, bave se uslovima za uspešan i srećan život u domenu roditeljske, prijateljske, romantične i ljubavi prema sebi. Podjednako važna i teško odvojiva od teme sposobnosti za ljubav jeste i kapacitet za rad. Zajedno uobličuju život, omogućavaju ostvarenje potencijala i dostizanje ciljeva.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account