logo skc

ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.

PUBLIC RELATIONS COMMITTEE/ESTIEM Magazine Joint Coordination Meeting

public_relations_committee.jpg

 

PONEDELJAK, 7. FEBRUAR U 9.00

NOVI PROSTOR

PUBLIC RELATIONS COMMITTEE/ESTIEM Magazine Joint Coordination Meeting
Fakultet organizacionih nauka u Beogradu i Studentski kulturni centar nastavljaju saradnju u okviru rada na projektu „Public Relations Committee/ESTIEM Magazine Joint Coordination Meeting”.
„Public Relations Committee/ESTIEM Magazine Joint Coordination Meeting” jeste događaj internacionalnog karaktera koji okuplja članove ESTIEM mreže sa različitih krajeva Evrope kako bi zajedno radili na unapređenju funkcije odnosa s javnošću. Projekat je koncipiran tako da se kroz radionice u okviru kojih se raspravlja određena tema procenjuju rezultati u prošlosti, pronalaze rešenja za probleme, smišljaju ideje za unapređenje i definiše strategija u budućnosti kojom se poboljšava rad funkcije odnosa s javnošću u čitavom ESTIEM-u.
Ove godine od 4. do 9. marta, LG Beograd imaće tu čast da organizuje ovaj događaj u našoj zemlji i ugosti 15 participanata. Pored radionica edukativnog karaktera, događaj podrazumeva i upoznavanje inostranih studenata sa Beogradom i njegovim kulturno-istorijskim vrednostima.
S obzirom na to da Studentski kulturni centar godinama sarađuje sa fakultetima i studentskim organizacijama, tako i sada  na ovom projektu, centar organizuje radionicu za dvadeset participanata iz inostranstva koji će saznati detalje  o kulturi, istoriji i običajima Srbije.
Predavači domaćini članovi su studentske organizacije ESTIEM LG, sa Fakulteta organizacionih nauka.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account