logo skc

ХАЈДАНА КОСТИЋ: МОЈЕ ДЈЕТИЊСТВО # 2
ДО 27. ЈАНУАРА -ЦРТЕЖИ У КОМБИНОВАНОЈ ТЕХНИЦИ
АНЂЕЛКО ВАСИЉЕВИЋ: ДЕСЕТ МУЗИЧКИХ МИНУТА
13 – 27. ФЕБРУАР ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА
РЕМИНИСЦЕНЦИЈА
ЧЕТВРТАК, 2. ФЕБРУАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА ПРВА РЕПРИЗА ПРЕДСТАВЕ

PUBLIC RELATIONS COMMITTEE/ESTIEM Magazine Joint Coordination Meeting

c_350_300_16777215_00_images_stories_0-2016_03_public_relations_committee.jpg

 

PONEDELJAK, 7. FEBRUAR U 9.00

NOVI PROSTOR

PUBLIC RELATIONS COMMITTEE/ESTIEM Magazine Joint Coordination Meeting
Fakultet organizacionih nauka u Beogradu i Studentski kulturni centar nastavljaju saradnju u okviru rada na projektu „Public Relations Committee/ESTIEM Magazine Joint Coordination Meeting”.
„Public Relations Committee/ESTIEM Magazine Joint Coordination Meeting” jeste događaj internacionalnog karaktera koji okuplja članove ESTIEM mreže sa različitih krajeva Evrope kako bi zajedno radili na unapređenju funkcije odnosa s javnošću. Projekat je koncipiran tako da se kroz radionice u okviru kojih se raspravlja određena tema procenjuju rezultati u prošlosti, pronalaze rešenja za probleme, smišljaju ideje za unapređenje i definiše strategija u budućnosti kojom se poboljšava rad funkcije odnosa s javnošću u čitavom ESTIEM-u.
Ove godine od 4. do 9. marta, LG Beograd imaće tu čast da organizuje ovaj događaj u našoj zemlji i ugosti 15 participanata. Pored radionica edukativnog karaktera, događaj podrazumeva i upoznavanje inostranih studenata sa Beogradom i njegovim kulturno-istorijskim vrednostima.
S obzirom na to da Studentski kulturni centar godinama sarađuje sa fakultetima i studentskim organizacijama, tako i sada  na ovom projektu, centar organizuje radionicu za dvadeset participanata iz inostranstva koji će saznati detalje  o kulturi, istoriji i običajima Srbije.
Predavači domaćini članovi su studentske organizacije ESTIEM LG, sa Fakulteta organizacionih nauka.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account