logo skc

Гордан Николић - Ретроспективна изложба
ПЕТАК, 10. МАЈ У 19.00 (ТРАЈЕ ДО 28. МАЈА)
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.
JULYEN HAMILTON „KOAN“
ЧЕТВРТАК, 23. МАЈ У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
ЗАШТО ДОКУМЕНТУЈЕМО СТВАРНОСТ?
УТОРАК, 28. МАЈ У 19.00 МАЛА САЛА

PROKRASTINACIJA

PONEDELJAK, 5. SEPTEMBAR U 18.00

NOVI PROSTOR

psihološka radionica
Taus je mlado udruženje studenata i tek svršenih psihologa koji se bave transakcionom analizom i ima za cilj da omogući studentima dolazak inostranih predavača, kao i besplatne edukacije i radionice.
Tema radionice je upoznavanje sa fenomenom prokrastinacije i njenim čestim pratiocima - krivicom, samosabotažom, preuveličavanjem količine posla i slično. Interaktivni pristup rešavanju ovog problema dobijaju se odgovori na važna pitanja:
Da li su prokrastinacija i lenjost isto? Da li je prokrastinacija izbor? Koji su razlozi gubljenja vremena? Koje tehnike se  primenjuju radi izvršavanja obaveza? Kako se naterati  da se započne/dovrši obaveza?
Radionica je namenjena studentima i mladim ljudima koji imaju teškoće sa organizacijom i realizacijom svojih obaveza, kao i stalnim odlaganjem različitih poslova.
Trening void Marijana Krstić. Marijana je diplomirani psiholog, završila je osnovne studije na Fakultetu za medije i komunikacije kao stipendista tokom sve četiri godine studiranja. U edukaciji je iz transakcione analize i završila je kurs iz psihologije laganja.
Prijave slati na e-mail: marijana.krstic.993@gmail.com   

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account