logo skc

20. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА
Од 28. септембра до 1. октобра 2023. године.
ПУТОВОЂЕ – приче о писцима
ПЕТАК, 13. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
Александар Станковић: Из своје коже: Живот с депресијом
ПЕТАК, 20. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
НОВА ПРЕДМЕТНОСТ
СРЕДА, 18. ОКТОБАР У 19.00

PROKRASTINACIJA

PONEDELJAK, 5. SEPTEMBAR U 18.00

NOVI PROSTOR

psihološka radionica
Taus je mlado udruženje studenata i tek svršenih psihologa koji se bave transakcionom analizom i ima za cilj da omogući studentima dolazak inostranih predavača, kao i besplatne edukacije i radionice.
Tema radionice je upoznavanje sa fenomenom prokrastinacije i njenim čestim pratiocima - krivicom, samosabotažom, preuveličavanjem količine posla i slično. Interaktivni pristup rešavanju ovog problema dobijaju se odgovori na važna pitanja:
Da li su prokrastinacija i lenjost isto? Da li je prokrastinacija izbor? Koji su razlozi gubljenja vremena? Koje tehnike se  primenjuju radi izvršavanja obaveza? Kako se naterati  da se započne/dovrši obaveza?
Radionica je namenjena studentima i mladim ljudima koji imaju teškoće sa organizacijom i realizacijom svojih obaveza, kao i stalnim odlaganjem različitih poslova.
Trening void Marijana Krstić. Marijana je diplomirani psiholog, završila je osnovne studije na Fakultetu za medije i komunikacije kao stipendista tokom sve četiri godine studiranja. U edukaciji je iz transakcione analize i završila je kurs iz psihologije laganja.
Prijave slati na e-mail: marijana.krstic.993@gmail.com   

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account