logo skc

Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.

KAKO NAM EMOCIJE REMETE ŽIVOT

untitled-2.jpg

 

SUBOTA, 2. SEPTEMBAR U 12.00

NOVI PROSTOR

prezentacija i radionica  
radionice vode: Jelena Spremo, doktorand psihologije i master filozof i Bojana Matović, master psiholog sa pet godina iskustva u oblasti ljudskih resursa
Ako: • ti se često desi da planeš, pa posle shvatiš da si preterao
• ponekad ne razumeš kako se osećaš • ne znaš kako da kažeš nekom do koga ti je stalo da te naljutio ili povredio • želiš da naučiš da prepoznaš svoje i tuđe emocije, da razgovaraš o svojim emocijama na konstruktivan način i popraviš svoje odnose sa bliskim ljudima.
Razumevanje svojih i tuđih emocija predstavlja jedan od veoma važnih aspekata zadovoljstva ličnim životom. Od malih nogu naučeni smo da su neke emocije manje poželjne od drugih, da ih treba zadržati za sebe, da smo slabi ako ih pokažemo. To čini da ih potiskujemo ili pogrešno razumemo, ne možemo da procenimo svoje potrebe, a samim tim ni da komuniciramo sa bliskim osobama. Sve ovo stvara tenziju u nama koje ne znamo kako da se oslobodimo, dovodi do toga da neracionalno i na pogrešne ljude praznimo svoju frustraciju ili da sve držimo u sebi.
Na radionicama ćemo se baviti sledećim temama: Zašto nam je teško da prepoznamo svoje emocije? Kako da ih bolje razumemo? Kako da ih na pravi način objasnimo bliskim ljudima?

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account