logo skc

Камерни оркестар Гудачи Св. Ђорђа
ПОНЕДЕЉАК, 8. АПРИЛ У 20.00 ВЕЛИКА САЛА
АПРИЛСКИ СУСРЕТИ 2024.
1 – 3. МАРТ Улаз на све програме у оквиру Априлских сусрета је слободан
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.
ЦИКЛУС ПРЕДСТАВЉАЊА ФАКУЛТЕТА
МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ФАКУЛТЕТ ЗА СПЕЦИЈАЛНУ ЕДУКАЦИЈУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ

Infostud: 10 + saveta za pokretanje biznisa

c_1100_0_16777215_00_images_2018_02_infostud_-_stefan_salom.jpg

 

SREDA, 7. FEBRUAR U 18.00

VELIKA SALA

predavač: Stefan Salom, direktor razvoja Infostud grupe. Studentski kulturni centar želi da približi mladim ljudima svet biznisa, da sa ljudima koji su osvedočeno uspešni već godinama u Srbiji, pruži niz informacija i saveta.
Predstavljanje poslovanja Infostud grupe je početak takvih aktivnosti koje u narednom periodu planiramo da organizujemo u SKC-u.
Infostud grupa jedna je od najvećih internet kompanija u Srbiji i vodi 11 internet biznisa koji posluju u oblasti automobilizma, obrazovanja, zapošljavanja, nekretnina i osiguranja.
Od sajta za studente, nastalog 2000. godine, Infostud se razvio u poslovnu grupu sa oko 160 zaposlenih. Sedište je u Subotici, a tri kancelarije nalaze se u Beogradu. Vlasnici i osnivači Infostuda su Branislava Gajić Stanojević, Branimir Gajić i Stefan Salom, a manjinski suvlasnik je finska medijska grupacija Alma Media.
Infostudovi sajtovi poslovi.infostud.comi polovniautomobili.com lideri su na tržištu zapošljavanja i automobilizma. U početku rada Infostud grupe visoko obrazovanje bila je jedina oblast poslovanja. I danas kroz aplikaciju Maturangg, i sajtove prijemni.infostud.com i najstudent.com znatno doprinosi razvoju obrazovanja u Srbiji. U oblasti automobilizma pokrenuli su i onlajn prodavnicu guma internet-prodaja-guma.com i društvenu mrežu za vozače mojagaraža.rs Dalje poslovanje u oblasti zapošljavanja prošireno je na razvoj sajta za IT profesionalce  helloworld.rs. i aplikacije Poslonaut  putem koje se oglašavaju niže kvalifikovani poslovi. Krajem 2015. godine Infostud ulazi i u oblast osiguranja i nekretnina razvojem sajtova  osiguranik.com i 4zida.rs.
Šta je potrebno da biste započeli uspešan biznis? Dobra ideja, za početak. A zatim motivacija, pronalaženje partnera i građenje fer odnosa, dobar tajming, dugoročno planiranje, konstruktivan pristup neuspehu, stalno učenje... Osnivačima Infostuda uspelo je da od studentske ideje tokom 18 godina razviju kompaniju od 160 zaposlenih, koja je trenutno lider u oblasti internet usluga.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account