logo skc

Марија Крстевски: Ламент
ДО 16. ЈУНА ГАЛЕРИЈА СКЦ НБГД
Изложба радова студената одсека Примењено вајарство ФПУ у Београду
СРЕДА, 14. ЈУН У 19.00 ГАЛЕРИЈА СКЦ
20. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА
Од 28. септембра до 1. октобра 2023. године.
Концерт камерних ансамбала ФМУ
ПОНЕДЕЉАК, 19. ЈУН У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

DAN SA PSIHOLOGOM - savetovalište

PONEDELJAK, 12. i 26. jun  i 3. i 10. JUL OD 12.00 do 16.00

NOVI PROSTOR

Psiholozi koji će vam biti na raspolaganju dva puta mesečno su Bojana Matović i Jelena Spremo, master psiholozi i psihoterapeuti pod supervizijom
SKC organizuje pilot program savetovanja za studente. Ovim projektom pružamo priliku mladim ljudima da potpuno besplatno dobiju stručnu pomoć psihologa, odnosno psihoterapeuta, dva puta mesečno sa idejom da se savetovalište afirmiše i funkcioniše jednom nedeljno.
Cilj ovog projekta jeste preventivno delovanje u pogledu mentalnog zdravlja, ali i omogućavanje mladima da dobiju stručnu podršku u trenucima kada se suočavaju sa problemima koje ne mogu da reše sami, niti uz pomoć bliskih osoba.
Neki od najčešćih problema sa kojima se suočavaju mladi koji potraže vid pomoći poput savetovanja su problemi sa učenjem, počevši od stalnog odlaganja učenja, neefikasnih strategija učenja, pa do većeg broja zaostalih ispita i pritiska roditelja da fakultet završe. Pored toga, česti problemi među studentima su i stupanje u kontakt sa novim ljudima, problemi i komunikacija u partnerskim odnosima, zatim doživljaj usamljenosti i izolovanosti od društva, poljuljano samopouzdanje. Neretki su i problemi koji se tiču raznih karijernih pitanja. Počevši od pisanja adekvatnog CV-ja i samog predstavljanja sebe na intervjuu za posao, pa sve do  trenutka u kojem će se tek svršeni student suočiti sa činjenicom da je teško doći do posla usled nedovoljno radnog iskustva, niskom potražnjom za njegovim zanimanjem i sličnim situacijama.
Projekat je namenjen studentima svih fakulteta. Seansu je potrebno zakazati mejlom na info@kauc.rs ili pozivom na 061/11-333- 11. Seansa podrazumeva razgovor sa psihologom u trajanju od 50 minuta. Sve informacije koje iznesete u toku seanse ostaju u potpunoj diskreciji i tiču se isključivo vas i psihologa.
Psiholozi koji će vam biti na raspolaganju dva puta mesečno su Bojana Matović i Jelena Spremo. Njih dve su master psiholozi i psihoterapeuti pod supervizijom.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account