logo skc

Гордан Николић - Ретроспективна изложба
ПЕТАК, 10. МАЈ У 19.00 (ТРАЈЕ ДО 28. МАЈА)
JULYEN HAMILTON „KOAN“
ЧЕТВРТАК, 23. МАЈ У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
ЗАШТО ДОКУМЕНТУЈЕМО СТВАРНОСТ?
УТОРАК, 28. МАЈ У 19.00 МАЛА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.

DAN SA PSIHOLOGOM

 

PONEDELJAK, 12. i 19. MART 12.00 – 16.00

NOVI PROSTOR

SAVETOVALIŠTE:
SKC organizuje program savetovanja za studente. Ovim projektom pružamo priliku mladim ljudima da potpuno besplatno dobiju stručnu pomoć psihologa, odnosno psihoterapeuta, dva puta mesečno sa idejom da se savetovalište afirmiše i funkcioniše jednom nedeljno.
Cilj ovog projekta jeste preventivno delovanje u pogledu mentalnog zdravlja, ali i omogućavanje mladima da dobiju stručnu podršku u trenucima kada se suočavaju sa problemima koje ne mogu da reše sami, niti uz pomoć bliskih osoba.
Neki od najčešćih problema sa kojima se suočavaju mladi koji potraže vid pomoći poput savetovanja su problemi sa učenjem, počevši od stalnog odlaganja učenja, neefikasnih strategija učenja, pa do većeg broja zaostalih ispita i pritiska roditelja da fakultet završe. Pored toga, česti problemi među studentima su i stupanje u kontakt sa novim ljudima, problemi i komunikacija u partnerskim odnosima, zatim doživljaj usamljenosti i izolovanosti od društva, poljuljano samopouzdanje. Neretki su i problemi koji se tiču raznih karijernih pitanja. Počevši od pisanja adekvatne biografije  i samog predstavljanja sebe na intervjuu za posao, pa sve do  trenutka u kojem će se tek svršeni student suočiti sa činjenicom da je teško doći do posla usled nedovoljnog radnog iskustva, niske potražnje za njegovim zanimanjem ili  sličnim situacijama.
Projekat je namenjen studentima svih fakulteta. Seansu je potrebno zakazati mejlom na info@kauc.rs ili pozivom na 061/11-333-11. Seansa podrazumeva razgovor sa psihologom u trajanju od 50 minuta. Sve informacije koje iznesete u toku seanse ostaju u potpunoj diskreciji i tiču se isključivo vas i psihologa.
Psiholozi koji će vam biti na raspolaganju dva puta mesečno su Bojana Matović i Jelena Spremo,  master psiholozi i psihoterapeuti pod supervizijom.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account