logo skc

40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.

Ciklus Putujem i pričam / MIS CAFFÉ

ciklus_putujem_pricam.jpg

 

ČETVRTAK, 8. JUN U 19.00

BAŠTA SKC-a  (U SLUČAJU KIŠE MALA SALA)

Mladi istraživači Srbije
To što nemate debeo novčanik ili bogate rođake u inostranstvu ne znači da treba da sedite kod kuće. Volontiranje na međunarodnim volonterskim programima jeste jedinstvena mogućnost za putovanje koju godišnje u našoj zemlji iskoristi oko 1.000 mladih. Dođite da razgovaramo o međunarodnim i evropskim volonterskim programima i saznajte kako možete da upoznate nove kulture, običaje, jezik i mirise, skoro potpuno besplatno.
Volontiranje je sve popularnije među mladima, a lepa vest je i da visokoškolske ustanove sve češće nagrađuju volontiranje i podstiču studente da se uključe u volonterske programe.
slika za 08 jun br 2 mis caffeUkoliko želite da ovo leto provedete u uzbudljivom međunarodnom okruženju i pri tom pomognete, na primer, restauraciju srednjovekovnog zamka u Francuskoj, detaljno ćemo vas informisati o međunarodnim volonterskim kampovima, načinu prijavljivanja, smeštaju, organizaciji puta... Na različitim tematskim stolovima imaćete priliku da se raspitate, diskutujete, ogovarate i razgovarate o: međunarodnim volonterskim kampovima u Srbiji i u inostranstvu, međunarodnim omladinskim razmenama i EVS programu dugoročnog volontiranja, kako jeftino putovati u inostranstvo, kako organizovati međunarodni volonterski kamp i kako postati lider grupe. Ili predložite vi temu!
Volonterski servis MIS-a postoji 28 godina tokom kojih su naši volonteri i volonterke učestvovali na programima u preko 80 zemalja sveta. Prošle godine razmenili smo volontere sa 88 organizacija. Vreme prijava je u toku, zato ne propustite priliku da zauzmete svoje mesto.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account