logo skc

АНЂЕЛКО ВАСИЉЕВИЋ: ДЕСЕТ МУЗИЧКИХ МИНУТА
13 – 27. ФЕБРУАР ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА
РЕМИНИСЦЕНЦИЈА
ЧЕТВРТАК, 2. ФЕБРУАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА ПРВА РЕПРИЗА ПРЕДСТАВЕ
ХАЈДАНА КОСТИЋ: МОЈЕ ДЈЕТИЊСТВО # 2
ДО 27. ЈАНУАРА -ЦРТЕЖИ У КОМБИНОВАНОЈ ТЕХНИЦИ

Ciklus predstavljanja fakulteta

c_350_300_16777215_00_slike_22_12_slika_za_8_decembar_2022.jpg

Ciklus predstavljanja fakulteta

U želji da pomogne mladima u izboru budućeg zanimanja, da podseti na važnost ulaganja u znanje i usavršavanje, Studentski kulturni centar  već godinama je domaćin fakultetima Beogradskog Univerziteta. Biće prezentovane sve informacije o upisu, studiranju, studentskom životu i mogućnostima nakon završenih osnovnih, master ili doktorskih studija.

ČETVRTAK, 1. DECEMBAR U 18.00 MALA SALA

Fakultet dramskih umetnosti Univerziteta u Beogradu

Fakultet dramskih umetnosti sa Katedre za glumu predstaviće Dragan Petrović Pele, redovni profesor, sa Katedre za vizuelne efekte, animaciju i gejm art doc. Darko Subotin, sa Katedre kamere Luka Trajković, stručni saradnik, i drugi.

PONEDELjAK, 5. DECEMBAR U 18.00 MALA SALA

Fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu

Nakon klasične prezentacije fakulteta, za zainteresovane posetioce  biće održano predavanje „Zašto (nekada) donosimo odluke koje (možda) ne želimo?“, koje će održati  doc. dr Nikola Jović, istraživač i docent na Fakultetu političkih nauka. Vodio je mnoge istraživačke projekte za međunarodne i akademske institucije, kompanije, ambasade... Pomagao je u donošenju odluka  kroz upravljanje kampanjama, konsalting i istraživanja javnog mnjenja. Posebno ga zanimaju emocije i njihova uloga u procesu odlučivanja.

ČETVRTAK, 8. DECEMBAR U 18.00 MALA SALA

Farmaceutski fakultet Univerziteta u Beogradu

Nakon klasične prezentacije fakulteta, zainteresovani  posetioci imaće priliku da poslušaju i predavanje „Značaj farmacije u savremenom društvu“, koje će održati  asistent dr Andrijana Milošević Georgijev. U toku predavanja, prisutni će moći da se upoznaju sa razvojem farmaceutske i biohemijske prakse koje prate savremene tokove, te starim/novim ulogama farmaceuta i biohemičara.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account