logo skc

Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА

APLIKACIJA ZA STRUČNE PRAKSE

PETAK, 22. MAJ 2015. u 17.00

NOVI PROSTOR

radionica
radionicu vode Nikola Bokan i Teodora Borikić
AIESEC je najveća internacionalna organizacija koju vode studenti. Postoji u preko 120 zemalja i broji oko 100.000 članova koje kroz naše programe praksi i volontiranja podstičemo da postanu nosioci pozitivnih promena. Kroz
AIESEC-ove programe stvaraju se lideri, pokretači svih pozitivnih promena u društvu. Studentima se pruža mogućnost da upoznaju ljude iz preko 120 zemalja, da sarađuju sa kompanijama, sa vladinim i nevladinim organizacijama, kao i da kroz AIESEC -ove programe budu na različitim liderskim pozicijama. AIESEC obezbeđuje mladim ljudima priliku da uvećaju teorijsko znanje u širokom spektru funkcionalnih i poslovnih veština, kao i priliku da ih koristi.
 Stručne prakse realizuju se u inostranstvu i to najviše u Rusiji, Kolumbiji, Mađarskoj, Kini, Indiji, Brazilu, Egiptu itd. Ovo su samo neke od zemalja. Poslodavci zavise od toga iz koje oblasti student ide na praksu. Mogu da rade u velikim kompanijama, institucijama, školama, školma stranih jezika itd. Praksa je plaćena u nivou je prosečne plate  zemlje u kojoj se praktikuje.
Ove plaćene stručne prakse odnose se na studente apsolvente, to je minimum obrazovanja, a poželjno je da su na postdiplomskim studijama ili da su doktorandi. Naravno, podrazumeva se besprekorno poznavanje engleskog jezika i da imaju manje od 29 godina.
AIESEC tokom cele godine realizuje plaćene stručne prakse u inostranstvu u trajanju od 3 meseca do godinu i po dana. Prakse postoje u okviru  tri oblasti -  marketinga, edukacije iinformacionih tehnologija.
Aplikacije za stručne prakse je radionica koja ima za cilj da zainteresovanim budućim praktikantima u inostranstvu pomogne oko svih elektronskih aplikacija koje treba pripremiti  za odlazak u  kompaniju koja ih  angažuje u  inostranstvu.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account