logo skc

Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.

Циклус представљања факултета

c_1100_0_16777215_00_slike_22_12_slika_za_8_decembar_2022.jpg

Циклус представљања факултета

У жељи да помогне младима у избору будућег занимања, да подсети на важност улагања у знање и усавршавање, Студентски културни центар  већ годинама је домаћин факултетима Београдског Универзитета. Биће презентоване све информације о упису, студирању, студентском животу и могућностима након завршених основних, мастер или докторских студија.

ЧЕТВРТАК, 1. ДЕЦЕМБАР У 18.00

Факултет драмских уметности Универзитета у Београду

Факултет драмских уметности са Катедре за глуму представиће Драган Петровић Пеле, редовни професор, са Катедре за визуелне ефекте, анимацију и гејм арт доц. Дарко Суботин, са Катедре камере Лука Трајковић, стручни сарадник, и други.

ПОНЕДЕЉАК, 5. ДЕЦЕМБАР У 18.00

Факултет политичких наука Универзитета у Београду

Након класичне презентације факултета, за заинтересоване посетиоце  биће одржано предавање „Зашто (некада) доносимо одлуке које (можда) не желимо?“, које ће одржати  доц. др Никола Јовић, истраживач и доцент на Факултету политичких наука. Водио је многе истраживачке пројекте за међународне и академске институције, компаније, амбасаде... Помагао је у доношењу одлука  кроз управљање кампањама, консалтинг и истраживања јавног мњења. Посебно га занимају емоције и њихова улога у процесу одлучивања.

ЧЕТВРТАК, 8. ДЕЦЕМБАР У 18.00

Фармацеутски факултет Универзитета у Београду

Након класичне презентације факултета, заинтересовани  посетиоци имаће прилику да послушају и предавање „Значај фармације у савременом друштву“, које ће одржати  асистент др Андријана Милошевић Георгијев. У току предавања, присутни ће моћи да се упознају са развојем фармацеутске и биохемијске праксе које прате савремене токове, те старим/новим улогама фармацеута и биохемичара.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account