logo skc

40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА

SVE NAJBOLJE OD VŠLPU

SVE NAJBOLJE OD VŠLPU

 

PONEDELJAK, 24. APRIL (TRAJE DO 5. MAJA)

SREĆNA GALERIJA

Ciklus izložbi: Afirmacija mladih /Studentske izložbe
izložba najboljih radova studenata Visoke škole likovnih i primenjenih umetnosti, Beograd
Stručna komisija za selekciju radova: prof. dr Miodrag Krkobabić, predsednik; predavač mr Marija Grahovac-Karan, član; prof. mr Zorica Čobanović, član.
Visoka škola likovnih i primenjenih umetnosti iz Beograda jedina je državna visokoškolska ustanova strukovnih studija na polju umetnosti u Srbiji. Škola akcenat stavlja na razvijanje veština u praktičnom radu, a studente privlači pre svega zbog inovativnih studijskih programa i novih umetničkih i stručno aplikativnih predmeta, malih grupa i individualnog rada sa studentima.
U Visokoj školi likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu postoje tri odseka: mediji slike, grafički dizajn i dizajn enterijera. Škola svake godine organizuje veliki broj izložbi svojih studenata i na taj način afirmiše njihove prve rezultate na polju umetnosti kao i njihovo prvo pojavljivanje na javnoj umetničkoj sceni. Upravo je prošlogodišnja saradnja sa Srećnom galerijom SKC-a na projektu Drugačiji pogled - kolektivna izložba studentskih fotografija, rezultirala strategijskim programskim planom da se najbolja ostvarenja studenata sa svih odseka Škole predstavljaju u ovoj galeriji na izložbi koja pretenduje da bude tradicionalna godišnja manifestacija. Na ovogodišnjoj izložbi predstaviće se studenti sva tri odseka, umetničkim radovima iz oblasti fotografije, skulpture, plakata i video radova.

 SVE NAJBOLJE OD VŠLPU  SVE NAJBOLJE OD VŠLPU  SVE NAJBOLJE OD VŠLPU

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account