logo skc

СУБЈЕКТИ
ДО 9. МАРТА
Дизајн у новим медијима
6 – 29. МАРТ
ГОДИШЊА ИЗЛОЖБА РАДОВА СЕКЦИЈЕ ЗА ФОТОГРАФИЈУ И ДИГИТАЛНУ ГРАФИКУ
14 – 26. МАРТ

SEKCIJA ZA FOTOGRAFIJU I DIGITALNU GRAFIKU ŠKOLE PRIMENJENIH UMETNOSTI ŠABAC

c_1100_0_16777215_00_slike_19_03_Sekcija_za_Fotografiju_Sabac_Dimitrije_Graovac_.jpg

ČETVRTAK, 14. MART U 19.00 (traje do 25. marta)

kolektivna izložba fotografija
autor izložbe: Mihailo Simović
Tokom osmogodišnjeg postojanja Sekcije za fotografiju i digitalnu grafiku u Školi primenjenih umetnosti u Šapcu, njeni polaznici, shodno svom senzibilitetu, gradili su svoj poetski izraz, a njihovi radovi visoko su vrednovani i nagrađivani na relevantnim republičkim i međunarodnim izložbama i takmičenjima.
Igre svetlosti i senke, nesvakidašnji kadrovi gradskih dešavanja i arhitekture, fragmenti lica, koji nas uvode u emotivna stanja nama nepoznatih ljudi jesu motivi koji zaokupljaju pažnju polaznika fotografske sekcije, a koje beleže na svojim radovima.
Različite po osećanju i energiji koju u sebi nose, fotografije spremljene za ovu izložbu nastale su u procesu istraživanja realnosti, kako one vidljive, spoljašnje, tako i one lične, unutrašnje, što ovim radovima i daje bogatstvo i raznovrsnost.
Ritam rada sekcije određen je godišnjim programom rada škole, ali i četvorogodišnjim ciklusom školovanja u kom se smenjuju generacije učenika od kojih većina svoje prve korake u fotografiji pravi upravo na časovima ove sekcije.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account