logo skc

ПУТОВОЂЕ – приче о писцима
ПЕТАК, 13. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
Александар Станковић: Из своје коже: Живот с депресијом
ПЕТАК, 20. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
НОВА ПРЕДМЕТНОСТ
СРЕДА, 18. ОКТОБАР У 19.00
20. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА
Од 28. септембра до 1. октобра 2023. године.

ANDREA BORIŠ/DIA, COLLAGE LAB 3

c_1100_0_16777215_00_slike_18_04_skc_ns_collage_lab_andrea_borot.jpg

 

2 – 5. APRIL ( do 14. aprila)

SREĆNA GALERIJA

APRILSKI SUSRETI  
SKC NOVI SAD  , izložba kolaža

Rođena je u Novom Sadu 1992. godine. Diplomirala je na Akademiji u Novom Sadu (osnovne studije), na likovnom odseku, smer grafičke komunikacije.
Učestvovala je na više grupnih izložbi – Razlike, festival Dev9t, galerija Rajka Mamuzića, SKC Fabrika, u okviru Mikser festivala, Noći muzeja, PDP konferencije, izlaganja Liceulice časopisa #podrškajevažna, Studio 11, Likovni susret, Pozorište Danilo Kiš, Kulturni centar Leskovac, kao i dve samostalne izložbe / Sopstveno-tuđe - kafe-galerija Grunf (Subotica) i izložba Collage Lab - Tatto Spot Chicken Leg (Novi Sad).
Bira kolaž – pre svega digitalni, zbog brzine izrade, lakoće menjanja elemenata, igre i spontanosti koju joj omogućava, brzog razmišljanja. Faktor iznenađenja je dodatno inspiriše. Ranije je najčešće radila radove u olovci ili tušu, te boja nije bila primaran element koji je istraživala. Sada je upravo taj element jedan od bitnijih nosilaca dela.
S obzirom na to da je muzika jedan od najvećih pokretača u procesu nastanka ovih kolaža, za vas će je u toku izložbe birati gospoda Kyuzovic / Dušan Nikolić.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account