logo skc

Гордан Николић - Ретроспективна изложба
ПЕТАК, 10. МАЈ У 19.00 (ТРАЈЕ ДО 28. МАЈА)
ЗАШТО ДОКУМЕНТУЈЕМО СТВАРНОСТ?
УТОРАК, 28. МАЈ У 19.00 МАЛА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.
JULYEN HAMILTON „KOAN“
ЧЕТВРТАК, 23. МАЈ У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

TAJLAND

wat-arun.jpg

 

ČETVRTAK, 1. OKTOBAR U 14.00 (TRAJE DO 8.OKTOBRA),

MALA SALA

izložba fotografija
Izložba fotografija Tajlanda napravljena je prvenstveno da približi posetiocima prirodne lepote ove zemlje, kulturu, ljude, običaje, folklor...
Nekada veoma omiljena destinacija naših ljudi (dok je JAT leteo direktno za Bangkok) i pomalo zaboravljena ruta ponovo je vraćena u žižu interesovanja. Prijateljski nastrojena zemlja, otvorena i srdačna prema svima koji je posećuju, zaslužuje da se o njoj piše i govori. Zato smo ovom skromnom izložbom fotografija odlučili da i vama pružimo priliku da vidite deo Tajlanda.
Tajland – oficijelno Kraljevina Tajland (ranije Kraljevina Siam) jeste zemlja u centru Indokineskog poluostrva okružena Mianmarom/Burma/Laosom/Kambodžom i Malezijom. Uvek slobodna, jedina nikad kolonizovana.Vodeća je zemlja poluostrva, u snažnom zamahu, ekonomski među 5 „tigrova Azije“. Turistička destinacija broj jedan sa oko 27 miliona posetilaca godišnje. Zemlja neizmerne lepote, prepuna kulturnoistorijskih spomenika svetske baštine, hramova, planina, reka, bleštavih laguna sa predivnim plažama, lepih gradova i sela i sa najvećim bogatstvom zemlje – UVEK nasmejanim gostoprimljivim ljudima. Zato je u zovu zemlja osmeha.

 Tajland  Tajland  Tajland
 Tajland   

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account