logo skc

ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА

STEREOTIP

MOLNAR.jpg

 

NEDELJA, 17. MAJ OD 17.00 do 02.00

VELIKA SALA

Ukoliko ste mislili da će maj proći mirno i u pripremama pred festivalsko i koncertno leto, prevarili ste se – letnja žurka u Beogradu počinje malo ranije!
Prva Stereotip žurka u Srbiji očekuje nas upravo 17. MAJA u mističnom prostoru beogradskog Studentskog kulturnog centra sa početkom od 16.00 sati. Prethodna dva izdanja žurke, čiji su ogranizatori i domaćini najbolji svetski DJ Dixon i Marijan Felver, održana su u Zagrebu, dok će beogradska žurka biti prvo gostovanje Stereotipa van granica Hrvatske.
O tome koliku težinu nosi ime ovog DJ-a dovoljno govori i informacija da je najavljen kao jedan od headlinera ovogodišnjeg EXIT festivala, svratiće i na renomirani Sziget, a krajem prošle godine po drugi put je proglašen najboljim svetskim DJ-em po glasovima čitatelja renomiranog online magazina za elektronsku muziku Resident Advisor. Čovek koji nastupa gotovo svakog dana u nedelji, neretko i na potpuno različitim krajevima planete, odučio je da u svoj dinamični raspored ubaci i našu prestonicu kako bi u intimnoj atmosferi razmrdao inače mirnu nedelju u Beogradu.
Dixon i Felver će 17. MAJA u SKC-u imati podršku sve popularnijeg domaćeg DJ-a Kristijana Molnara. Tvorac Christallization radio emisije je ujedno bio gost kolegama na poslednjem zagrebačkom Stereotipu održanom krajem aprila. Na svom prvom gostovanju, Molnar se odlično pokazao pred publikom koja je gotovo ceo set mladog DJ-a ispratila sa rukama u vazduhu i osmehom na licu.
Na vama ostaje da 17. MAJA u SKC-u od 16.00 razbijete sve plesne stereotipe.

 Stereotipi  Stereotipi  Stereotipi

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account