logo skc

ГОДИШЊА ИЗЛОЖБА РАДОВА СЕКЦИЈЕ ЗА ФОТОГРАФИЈУ И ДИГИТАЛНУ ГРАФИКУ
14 – 26. МАРТ
СУБЈЕКТИ
ДО 9. МАРТА
Дизајн у новим медијима
6 – 29. МАРТ

Belgrade Tango Encuentro

enc.jpg

OD 20. DO 25. APRILA

Jedan je od najvećih internacionalnih festivala argentinskog tanga u Evropi, Beogradski tango susret (Belgrade Tango Encuentro) održava se sedmu put zaredom. O značaju koji festival ima u kulturno-turističkoj ponudi našeg glavnog grada, a i cele zemlje, govori činjenica da svake godine ovim povodom u Beograd dolazi više od 700 stranih gostiju, iz oko 50 zemalja. Broj učesnika festivala raste iz godine u godinu, pa je izvesno da će ove godine biti zabeležena rekordna posećenost.
Festival donosi pravi tango-maraton, što znači da se tokom njegovog trajanja, tango pleše neprekidno, danju i noću. Pored plesnih radionica koje vode najpoznatiji argentinski tango plesači, velikih plesnih večeri – milongi, učesnici festivala mogu da plešu i tokom dana, kao i na “after party” milongama.
Za vreme festivala, posetioci mogu da uživaju u enterijerima posebno uređenim za ovaj događaj, tango kafeu, predavanjima o tango kulturi i muzici, kao i u izložbi poznatih brendova iz sveta tango mode. Večernje milonge svake godine okupe oko 1000 plesača i plesačica iz celog sveta koji su svedoci spektakularnih nastupa najvećih tango umetnika današnjice.
Uz velike plesne večeri i radionice, Studentski kulturni centar biće domaćin i besplatnih događaja otvorenih za javnost.

 Belgrade Tango Encuentro  Belgrade Tango Encuentro  Belgrade Tango Encuentro
 Belgrade Tango Encuentro  Belgrade Tango Encuentro  

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account