logo skc

ГОДИШЊА ИЗЛОЖБА ДИЗАЈН СЕКЦИЈЕ УЛУПУДС-А
ПЕТАК, 19. ЈАНУАР У 19.00
ТИБЕРИУ БЕКА
1 - 19. ФЕБРУАР
ЦИКЛУС ПРЕДСТАВЉАЊА ФАКУЛТЕТА
Биће презентоване све информације о упису, студирању, студентском животу и могућностима након завршених основних, мастер или докторских студија

KONCERT U OKVIRU PROJEKTA „KARIKA“

PETAK, 17. JUN U 19.00 VELIKA SALA

Projekat KARIKA predstavlja saradnju savremenih kompozitora i izvođača iz Srbije i Mađarske sa ciljem promocije kulturnog dijaloga između ove dve zemlje, stvaranja prisnije veze sa publikom i oblikovanja savremene umetničke scene. Projekat je zamišljen kao dugoročna umetnička saradnja, a ove godine u junu održaće se prva dva koncerta - u Beogradu i Budimpešti.
Ansambl od četiri muzičara (Ana Molnar (HUN) – mecosopran, Rastko Uzunović (SRB) – klarinet, Mate Tokarski (HUN) – gitara i Marija Rašić (SRB) – gitara) izvešće dela savremenih kompozitora iz ove dve zemlje. Publika će imati priliku da čuje premijerna izvođenja dela Gregorija Vajde i Petera Tornjaija, koja su nastala po porudžbini ovog projekta, a premijeru dela doktorskog projekta Damjana Jovičina izvešće gostujući ansambl – Beogradski orkestar mladih. Na programu će se naći i dela Branke Popović (sa gostujućim Lukom Lopičićem na harmonici), Juga Markovića i Ane Virag.
gosti koncerta: Luka Lopičić - harmonika, Beogradski orkestar mladih, dirigent - Vuk Wolkov Popović
program: Damjan Jovičin, Jug Marković, Péter Tornyai, Gregory Vajda

 Karika  Karika  Karika
 Karika   

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account