logo skc

НОВА ПРЕДМЕТНОСТ
СРЕДА, 18. ОКТОБАР У 19.00
ПУТОВОЂЕ – приче о писцима
ПЕТАК, 13. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
20. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА
Од 28. септембра до 1. октобра 2023. године.
Александар Станковић: Из своје коже: Живот с депресијом
ПЕТАК, 20. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

Ирина Стефановић и Петар Тошков

irina_stefanovic_17.jpg

ПОНЕДЕЉАК, 4. СЕПТЕМБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

Концерт клавирског дуа

програм: Бетовен, Дебиси, Стравински, Форе, Пуланк

Петар Тошков рођен је 2001. године у Београду, у угледној музичкој породици. Клавир почиње да учи од своје шесте године код професорке Радојке Ивановић, а наставља код свог оца, пијанисте Александра Тошкова. Завршио је нижу МШ „Коста Манојловић“ у Земуну, у класи професорке Миле Лацковић. Дипломирао је СМШ код Дине Хаџиомеровић са највишом оценом и награђен за најбољи дипломски испит. Усавршавао се на бројним мајсторским курсевима  и освојио бројне награде.

Прве две године основних академских студија завршио је у класи професорке Маје Рајковић, редовног професора, а сада је на трећој години у класи редовног професора, пијанисте Александра Сердара.

Ирина Стефановић рођена је у Београду 2001. године у породици музичара као трећа генерација. Завршила је средњу Музичку школу „Јосип Славенски“ где је похађала теоретски и клавирски одсек у класи проф. Маје Вуковић. Такође је завршила и средњу Музичку школу „Станковић“, одсек џез клавира у класи проф. Александра Грујића. Тренутно је студент клавирског одсека на Факултету музичке уметности у класи проф. Александра Шандорова. Похађала је бројне мастеркласове клавира, а  има развијену концертну делатност. Добитница је међународних и републичких награда као солиста на клавиру и као млади композитор. Последњих година ради на својим песмама у којима се представља као комплетни аутор текста и музике, али и као солиста, аранжер и продуцент.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account