logo skc

Марија Крстевски: Ламент
ДО 16. ЈУНА ГАЛЕРИЈА СКЦ НБГД
Изложба радова студената одсека Примењено вајарство ФПУ у Београду
СРЕДА, 14. ЈУН У 19.00 ГАЛЕРИЈА СКЦ
20. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА
Од 28. септембра до 1. октобра 2023. године.
Концерт камерних ансамбала ФМУ
ПОНЕДЕЉАК, 19. ЈУН У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

RADIONICA ASERTIVNE KOMUNIKACIJE

ČETVRTAK, 15. SEPTEMBAR U 18.00

NOVI PROSTOR

Tema radionice je pravilna komunikacija kao i osvešćivanje nekih od tipičnih grešaka koje se dešavaju prilikom komunkacije.  Radionica će dati odgovore  na niz sledećih pitanja: Šta jeste, a šta nije asertivna komunikacija? Šta je zauzimanje za sebe, a šta je agresivna komunikacija? Koje su tehnike pravilne komunikacije i kako ih primeniti? Kako razlikovati kritikovanje osobe od onoga što ona čini?
Radionica je namenjena studentima i mladim ljudima koji uviđaju da imaju izvestan problem u komunikaciji, a ne znaju kako da ga reše,  osobama koje se često u konfliktima povlače ili pak planu, kao i onima koji se često preispituju da li su negde pogrešili u komunikaciji.
Trening vodi Jelena Spremo. Jelena je završila osnovne i master studije iz psihologije na Univerzitetu u Beogradu. Bavi se transakcionom analizom i sada je na četvrtoj godini edukacije u Rumuniji. Završila je dvogodišnju edukaciju iz konstruktivističkog koučinga pri Udruženju konstruktivista Srbije. Trenutno je na master studijama iz filozofije na Univerzitetu u Beogradu.
Prijave na e-mejl: jelena.spremo.psiholog@gmail.com

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account