logo skc

40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.

Radionica – POČETAK

pocetakimg_9811.jpg

 

PONEDELJAK, 30. JANUAR u 19.00

NOVI PROSTOR

radionicu vode: Božica Vuksanović, diplomirani psiholog i geštalt psihoterapeut u edukaciji i Nina Mićović,  master psiholog i trenutno na master studijama u okviru edukacije iz geštalt psihoterapije
Svaka nova godina donosi novi početak. Svaki put kažemo sebi da želimo da nam nova godina bude drugačija i uspešnija od prethodne. Vraćamo se neostvarenim željama. Postavljamo nove ciljeve. Donosimo novogodišnje odluke.
I… onda nakon nekog vremena shvatimo da ništa nije kako smo planirali. Ili da nismo preduzeli ništa povodom njih, ili da smo odustali i pre nego što smo i pokušali.
Kako postavljamo ciljeve? Da li uspevamo da ostvarimo ono što sami zacrtamo? Koliko brzo zaboravimo ili odustanemo od onoga što smo sebi poželeli? Koji su razlozi odustajanja? Kako sebe sprečavamo u ostvarenju svojih ciljeva? Zašto nam je teško da se pokrenemo i koristimo se izgovorima „sutra ću“?
U prethodnoj godini, Božica i Nina su u saradnji sa SKC održale niz predavanja na temu „O anksioznost i panici bez straha”.
Broj učesnika je ograničen.  Zainteresovani koji žele da prisustvuju treba da se prijave na mail: bozica82@yahoo.comninamicovic@yahoo.com

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account