logo skc

КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.
JULYEN HAMILTON „KOAN“
ЧЕТВРТАК, 23. МАЈ У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
ЗАШТО ДОКУМЕНТУЈЕМО СТВАРНОСТ?
УТОРАК, 28. МАЈ У 19.00 МАЛА САЛА
Гордан Николић - Ретроспективна изложба
ПЕТАК, 10. МАЈ У 19.00 (ТРАЈЕ ДО 28. МАЈА)

PROBLEM NIJE GOBLEN

problem_nije_goblen_.jpg

 

PONEDELJAK, 28. FEBRUAR U 18.00

MALA SALA

Klub studenata pedagogije Filozofskog fakulteta  i Studentski kulturni centar organizuju ciklus besplatnih radionica za učenike srednjih škola i studente u cilju osnaživanja i unapređenja individualnih potencijala svakog od učesnika. Fokusirajući se na lični rast i razvoj, u narednih nekoliko meseci, pokušaćemo da prepoznamo potencijalne probleme i zajednički pronađemo rešenja. Ideja je da kroz niz edukativnih radionica pokažemo da ulaganje u lični razvoj vodi do kvalitetnijeg života i da menjanjem sebe možemo da menjamo i svet oko nas. Prijave za učešće na radionicama slati na e-mail: ksp@hotmail.rs i skcprojectteam@gmail.com
Radionica IV: IZGRAĐUJEM JER SARAĐUJEM!
Pišete grupni projekat iz biologije, učestvujete u školskoj predstavi, organizujete rođendansku žurku najboljem drugu/drugarici i GLE nikako ne ide! Iako nam je nekada lakše da nešto radimo sami, neizostavno ćemo se naći u situacijama da budemo deo tima. Model timskog rada predstavlja interaktivni proces koji omogućava da svako u skladu sa svojim kompetencijama može da doprinese jačanju grupe uz pronalaženje rešenja za zajednički definisan problem. Ovakav rad nosi niz pozitivnih strana, kao i prepreka sa kojima se možemo suočiti, ali da bismo ih prevazišli, moramo uvideti načine i snage kojima smo naouružani.

Zato se pitamo:


Koji su to izazovi u timu, a koja je tu naša uloga? Kako se saradnja izgrađuje i kako na taj način prepoznajemo i jačamo svoje snage u timu? Kakve su prednosti takve saradnje, a gde može da škripi? Zapamtite problem nije goblen i zato budite uz nas da zajedno saznamo odgovore na ova i mnoga druga pitanja  jer kada sarađujemo mi izgrađujemo!

Saradnja kao bitna instanca timskog rada predstavlja svakodnevicu, kako u privatnom, tako i u školskom životu. Zato mora biti proučavana i sprovođena jer nam pomaže da kroz interakciju sa drugima jačamo svoju grupu i pronalazimo rešenja za zajednički definisane probleme. Na ovoj radionici pokušaćemo da otkrijemo naše pozitivne strane, naše kvalitete da bismo bili zadovoljni sobom i grupom sa kojom radimo. Kako ni jedna grupa ne može da postoji bez pojedinca, tako i pojedinac ne može da sarađuje bez grupe. Učimo zajedno, sarađujmo i izgrađujmo jer samo tako možemo postići najviše ciljeve.


Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account