logo skc

20. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА
Од 28. септембра до 1. октобра 2023. године.
НОВА ПРЕДМЕТНОСТ
СРЕДА, 18. ОКТОБАР У 19.00
Александар Станковић: Из своје коже: Живот с депресијом
ПЕТАК, 20. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
ПУТОВОЂЕ – приче о писцима
ПЕТАК, 13. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

MUŠKARCI I ŽENE, VEČITA TEMA - NITI S TOBOM, NIT BEZ TEBE

UTORAK, 25. OKTOBAR 12 - 15.00

NOVI PROSTOR

Radionica - broj učesnika: 12 – 15
Koliko često razgovarate sa emotivnim partnerom o problemima u vezi? Na koji način ih rešavate? Da li biste oprostili prevaru? Kako biste podneli odbijanje? Da li vam smeta ljubomora?
Radionica je namenjena onima koji žele da poboljšaju komunikaciju sa svojim emotivnim partnerom, da sa jedne strane poštuju sebe, a druge strane istinske potrebe partnera i  da sa svojim partnerom izgrade odnos koji će biti dobra podloga za kvalitetnu vezu. Učesnici će imati prilike da saznaju kako tipovi afektivne vezanosti utiču na kvalitet veze i mogućnost da poboljšaju svoju vezu usvajanjem tih znanja. Takođe, će se saznati da postoje više vrsti prevara i diskutovati o njima. Imaće prilike da usvoje idealan ,,recept,, za kontrolisanje ljubomore.
Ciljevi radionice: Bolje razumevanje pojma partnerskih odnosa; Upoznavanje sa tipovima afektivne vezanosti; Brižnost vs seksualnost; Rešavanje konflikata na konstruktivan način; Zašto varamo; Da li oprostiti prevaru; Razlozi za ljubomoru i kako je rešiti; Zašto nas odbijaju; Kako se nositi sa odbijanjem...
Radionički oblik rada, što podrazumeva aktivnost svih učesnika treninga: rad u malim grupama, parovima, role play - igranje uloga i individualne aktivnosti.
Zbog ograničenog broja mesta obavezne su prijave na mail: marina.popovic@pricajmootome.rs
Marina Popović je volonterka projekta Pričajmo o tome. Završila je staž na Vojno-medicinskoj akademiji i stekla licencu stručnog zdravstvenog saradnika. Klinički psiholog i rebt psihoterapeut u edukaciji.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account