logo skc

ЦИКЛУС ПРЕДСТАВЉАЊА ФАКУЛТЕТА
МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ФАКУЛТЕТ ЗА СПЕЦИЈАЛНУ ЕДУКАЦИЈУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.
Камерни оркестар Гудачи Св. Ђорђа
ПОНЕДЕЉАК, 8. АПРИЛ У 20.00 ВЕЛИКА САЛА
АПРИЛСКИ СУСРЕТИ 2024.
1 – 3. МАРТ Улаз на све програме у оквиру Априлских сусрета је слободан

Ključevi emocionalnog razvoja, ALFA i KEG projektivne kartice

c_1100_0_16777215_00_slike_18_05_forumplusplus_kljucevi_Kljucevi-emocionalnog-razvoja-Sandra-Jovanovic-Djordjevic.jpg

UTORAK, 8. MAJ U 18.00

NOVI PROSTOR

Psihološka radionica (OLI);

Preslušajte poruke iz nesvesnog!Slikovni projektivni materijal maksimalno angažuje vaš potencijal za maštanje i kreativnost. Otključajtevrata svojih sećanja i osećanja. Ona nisu kodirana i nasnimnjena kao na hard disku, ona su fragmentarna, fluidna i lako mogu da menjaju svoj oblik. Alfa kartice su tu da pomognu da ovaj „tajni jezik nesvesnih simbola“ razumete i prevedete u reči.

Radionicu vode Predrag Đorđević je psiholog, psihoterapeut, trener životnih veština, biofidbek i neurofidbek terapeut i trener, autor i edukator ALFA (Άλφα) projektivnih psihoterapijskih kartica, asertivni trener i  . Autor je većeg broja članaka objavljenih u domaćim časopisima iz oblasti psihologije, ekologije, zaštite životne sredine i ornitologije. Učestvuje u iskustveno-edukativnim programima, kreira i održava psihološke radionice (Ključevi emocionalnog razvoja, Telesna psihoterapija).

Sandra Jovanović Đorđević, psiholog, O.L.I. psihološki savetnik, psihoterapeut, life coach  i edukator, autor i edukator ALFA (Άλφα) projektivnih psihoterapijskih kartica, biofidbek i neurofidbek trener i akademski slikar, objavila je niz naučnih i stručnih radova; koautor je knjiga: ADD/ADHD - Deficit pažnje i hiperaktivnost kod dece (Centar za primenjenu psihologiju 2006, Beoknjiga 2009), Psihologija uspeha – živeti ili životariti (Narodna Knjiga 2006, Beoknjiga 2009), Sposobnost za ljubav i rad (Beoknjiga 2013).

gallery1 gallery1  

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account