logo skc

ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.
Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40

EMOCIJE I ŠTA SA NJIMA

 

PONEDELJAK, 16. MAJ U 17.00

NOVI PROSTOR

Ciklus psiholoških radionica
autori: Slađana Luković – diplomirani psiholog - master i geštalt psihoterapeut u edukaciji. Kao psiholog radi šest godina i njeno radno angažovanje obuhvata volonterski rad sa mladima. Kao psihoterapeut pod supervizijom radi i u privatnoj praksi.
Dušica Veđić – diplomirani psiholog i geštalt psihoterapeut u edukaciji; savetnik Online savetovališta za studente „Pričajmo o tome”. Iskustvo u radu sa mladima kao savetnik, predavač i voditelj radionica pored savetovališta, stekla je radeći kao nastavnik i stručni saradnik u nekoliko škola.
Osećanja sa kojima nismo u kontaktu, tj. nismo ih svesni, s druge strane imaju stalnu težnju da se dovrše i ispolje. Ako ih potiskujemo i izbegavamo, imaćemo više neadekvatnih emocionalnih reakcija na sadašnja zbivanja i trošićemo ogromnu energiju za to. Istraživanjem i prihvatanjem sopstvenih emocija kao i pronalaženjem adekvatnih načina za njihovo ispoljavanje, sa druge strane, oslobađamo energiju potrebnu za život, doprinosimo sopstvenom rastu i razvoju, što pozitivno utiče na opštu uspešnost i na samopouzdanje osobe.
Predviđeno je da se tokom ciklusa održe tri radionice iskustveno-edukativnog tipa i da učesnici putem različitih radioničarskih tehnika - pokreta, crtanja, fantazija, igranja uloga i razmene iskustva osveste sopstvena osećanja i načine njihovog (ne)ispoljavanja, Prva radionica bila bi opšta i usmerena na istraživanje različitih emocija sa kojima učesnici dolaze dok bi se druge dve bavile pojedinim emocijama (kao što su strah, bes, ljubav…) Prijave slati na adresu dusica.vedjic@pricajmootome.rs. Broj mesta je ograničen.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account