logo skc

ЦИКЛУС ПРЕДСТАВЉАЊА ФАКУЛТЕТА
МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ФАКУЛТЕТ ЗА СПЕЦИЈАЛНУ ЕДУКАЦИЈУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ
Камерни оркестар Гудачи Св. Ђорђа
ПОНЕДЕЉАК, 8. АПРИЛ У 20.00 ВЕЛИКА САЛА
АПРИЛСКИ СУСРЕТИ 2024.
1 – 3. МАРТ Улаз на све програме у оквиру Априлских сусрета је слободан
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.

Ciklus radionica: PROBLEM NIJE GOBLEN

 

PONEDELJAK, 26. OKTOBAR 2015. u 17.00

NOVI PROSTOR

Klub studenata pedagogije Filozofskog fakulteta  i Studentski kulturni centar organizuju ciklus besplatnih radionica za učenike srednjih škola i studente u cilju osnaživanja i unapređenja individualnih potencijala svakog od učesnika. Fokusirajući se na lični rast i razvoj, u narednih nekoliko meseci, pokušaćemo da prepoznamo potencijalne probleme i zajednički pronađemo rešenja. Ideja je da nizom edukativnih radionica pokažemo kako ulaganje u lični razvoj vodi do kvalitetnijeg života i da menjanjem sebe možemo da menjamo i svet oko nas. Prijave za učešće na radionicama slati na mejl: ksp@hotmail.rs ili skcprojectteam@gmail.com

Radionica I: KONFLIKTI SA RODITELJIMA – IZAZOVI I PROBLEMI KOMUNIKACIJE

Da li ste se ikada zapitali odakle potiče toliko konflikata između roditelja i dece? Koja strana je u pravu, a koja greši? Kako konflikti utiču na naše odnose sa drugim ljudima? Na koji način spoljašnji konflikti sa roditeljima prerastaju u unutrašnje? Kako se suočavamo sa ovim problemima i znamo li da ih rešimo?
Ciljevi radionice: Razumevanje složenog odnosa roditelj-dete; Razumevanje različitih uloga, položaja i perspektiva aktera ovog odnosa; Upoznavanje sa pojmom konflikta i njegovim posledicama – kriza u komunikaciji kao faktor    rizika i napretka; Upoznavanje sa najčešćim uzrocima konflikata; Razumevanje značaja komunikacije; Iznalaženje strategija uspešnog rešavanja konflikata.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account