logo skc

Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА

Ciklus radionica: PROBLEM NIJE GOBLEN

 

UTORAK, 17. NOVEMBAR U 17.00

NOVI PROSTOR

Klub studenata pedagogije Filozofskog fakulteta  i Studentski kulturni centar organizuju ciklus besplatnih radionica za učenike srednjih škola i studente u cilju osnaživanja i unapređenja individualnih potencijala svakog od učesnika. Fokusirajući se na lični rast i razvoj u narednih nekoliko meseci pokušaćemo da prepoznamo potencijalne probleme i zajednički pronađemo rešenja. Ideja je da kroz niz edukativnih radionica pokažemo da ulaganje u lični razvoj vodi do kvalitetnijeg života i da menjanjem sebe možemo da menjamo i svet oko nas. Prijave za učešće na radionicama slati na mejl: ksp@hotmail.rs ili skcprojectteam@gmail.com
Radionica II: Koje su posledice kampanjskog učenja i tehnike razvijanja odgovornosti
Verovatno smo se svi nekada našli u situaciji da učimo kampanjski. Nedostatak vremena, previše gradiva i nepoznavanje drugih načina učenja samo su neki od razloga zbog kojih kampanjski učimo. Ali, važno je istaći da zajedničkim naporima, razmenom mišljenja i iskustava, možemo pronaći efikasnije alternative učenja i time povećati svoje šanse za postizanje uspeha u učenju.
Ciljevi radionice: upoznavanje sa pojmom kampanjsko učenje; razumevanje uzroka i posledica kampanjskog učenja; razumevanje značaja odgovornog učenja u procesu ostvarivanja postavljenih ciljeva; upoznavanje različitih tehnika i strategija učenja i ukazivanje na mogućnost njihove primene.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account