logo skc

JULYEN HAMILTON „KOAN“
ЧЕТВРТАК, 23. МАЈ У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
Гордан Николић - Ретроспективна изложба
ПЕТАК, 10. МАЈ У 19.00 (ТРАЈЕ ДО 28. МАЈА)
ЗАШТО ДОКУМЕНТУЈЕМО СТВАРНОСТ?
УТОРАК, 28. МАЈ У 19.00 МАЛА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.

CASE STUDY RADIONICE

UTORAK, 14. APRIL 2015. u 13.00

NOVI PROSTOR

predstavljanje
Studentski kulturni centar Beograda realizuje saradnju sa Student Hubom, organizacijom koja je oformila ciljeve prema potrebama savremenih studija.
Ciljevi  Student Huba koji okuplja članove studentskih organizacija jesu da se studentima pruži prilika za usavršavanje na ličnom i profesionalnom planu, podsticanje društvenog angažovanja i volonterilzam  u različitim oblastima, isticanje uloge i značaja neformalnog obrazovanja. Student Hub već duže vreme bavi se problematikom neformalnog obrazovanja studenata kao i srednjoškolaca koji se pripremaju za akademski svet, tako da je spreman da uradi veliki korak ka osposobljavanju mladih koji u ovoj formi dobijaju svu neophodnu pomoć – a pre svega kompetentne predavače, prezentere i realizatore koji imaju umeće i snagu da iznesu ovaj projekat.
Predavači će biti: Ivan Bjelajac, Milica Knežević, Lazar Dražeta, Ivan Ivanović, Petar Mančić, Marija Maksimović, Milica Mijatović, Miloš Đurić, Katrin Nordwald, Mia Meleghy, Bojana Milošević, Bojan Rošić.
Studentski kulturni centar se kao partner u projektu bavi logistikom i podrškom jer smatra da su  studenti  osetljiva ciljna grupa kojoj se mora pružiti svaki oblik podstreka.
Projekat radionica CASE STUDY veoma je bitan deo svakog segmenta obrazovanja i poslovne edukacije i namenjen je studentima i srednjoškolcima. Sam naziv govori o „rešavanju slučaja“, a slučaj može predstavljati bilo koji zadatak koji treba da se razreši. Učesnici će imati prilike da obrade niz tema, biće direktno mentorisani i nakon završetka dobiće sertifikat obučenosti.
Teme koje  će biti obrađene u toku projekta su: veštine prezentovanja, organizovanja, postavljanje ciljeva; timski rad, feedback, teambuilding aktivnosti, prepoznavanje efektivnog ponašanja; rešavanje problema u komunikaciji, veštine komunikacije, kreiranje strategije za rešavanje problema u komunikaciji; organizacija i planiranje sopstvenog vremena, umeće javnih nastupa; simulacija razgovora za posao; project management; studija slučaja kao metodologija u nastavi.

Projekat CASE STUDY RADIONICE biće realizovan u aprilu i maju, od 14. APRILA do 25. MAJA, svake srede od 13.00 do 15.00, u okviru sedam termina, u Novom prostoru. Radionice su namenjene uzrastu od 18 do 26 godina. Prijave slati od 31. 3. do 14. 4. 2015. Sve informacije u vezi sa projektom možete dobiti od Bojane Milošević (Project Coordinator Student HUB) na mail bojana.milosevic@studenthub.rs Kontakt za Studentski kulturni centar je Snežana Đurović snezanadjurovic1@gmail.com.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account