logo skc

Камерни оркестар Гудачи Св. Ђорђа
ПОНЕДЕЉАК, 8. АПРИЛ У 20.00 ВЕЛИКА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.
ЦИКЛУС ПРЕДСТАВЉАЊА ФАКУЛТЕТА
МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ФАКУЛТЕТ ЗА СПЕЦИЈАЛНУ ЕДУКАЦИЈУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ
АПРИЛСКИ СУСРЕТИ 2024.
1 – 3. МАРТ Улаз на све програме у оквиру Априлских сусрета је слободан

BOGINjE U SVAKOJ ŽENI

0.jpg

PETAK, 10. MAJ U 18.30 GALERIJA SKC NOVI BEOGRAD

psihološka radionica: ŽENSKI ARHETIPOVI

predavač: dr Izabela Huber; organizatorka programa: Ivana Kuzmanović

Boginje su u starim kulturama modelirale razne vrste ženskih energija, iskustava, uloga, kapaciteta i vrednosti, takođe i različite faze u životu žene. Ono što je od starih boginja još prisutno u savremenoj ženi jesu arhetipovi u psihi koji predstavljaju predispozicije da osećamo, mislimo i reagujemo na određene načine na životne situacije i izazove koji nisu samo lični.

Predavanje će osvetliti kako psihološki rad sa arhetipovima boginja može da doprinese opunomoćenju savremene žene, da razvije i živi svoje najviše potencijale.

Naročitu pažnju posvetićemo boginjama ljubavi i erosa, u skladu sa dobom godine u kome smo. One su prisutne u svim kulturama sveta, u veoma sličnim formama; u ovom delu sveta najpoznatija nam je Afrodita. Afrodita je vitalni arhetip ženske psihe čije buđenje unosi u život više intenziteta, boje, lepote, kreativnosti i zadovoljstva, sve ono što savremena žena prečesto zaboravlja, a što je vodi ka sagorevanju i depresiji.

Predavač, dr Izabela Huber, je klinički psiholog i plesni terapeut. Njen pristup Coaching by Consciousness zasnovan je na integraciji proverenih metoda ličnog razvoja iz različitih tradicija (psihoterapija, meditacija, energetski rad) sa novim saznanjima neuronauke. www.izabelahuber.com

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account