logo skc

РЕМИНИСЦЕНЦИЈА
ЧЕТВРТАК, 2. ФЕБРУАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА ПРВА РЕПРИЗА ПРЕДСТАВЕ
АНЂЕЛКО ВАСИЉЕВИЋ: ДЕСЕТ МУЗИЧКИХ МИНУТА
13 – 27. ФЕБРУАР ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА
ХАЈДАНА КОСТИЋ: МОЈЕ ДЈЕТИЊСТВО # 2
ДО 27. ЈАНУАРА -ЦРТЕЖИ У КОМБИНОВАНОЈ ТЕХНИЦИ

MEMORIJA TELA

c_350_300_16777215_00_slike_18_03_foto.jpg

 

UTORAK, 6. MART OD  17.00 DO 20.00

MALA SALA

SREDA, 7. MART OD 17.00 DO 21.00

MALA SALA

Besplatna radionica fizičkog teatra
„Čin sećanja je fizički čin i leži u srcu pozorišne umetnosti. Ako bi teatar bio glagol, taj glagol bi bio zapamtiti.“ (Anne Bogart)
Dvodnevna pozorišna radionica Memorija tela zasnovana na LISPA pedagogiji nudi inicijalni uvid u proces izvođenja shvaćenog kao sposobnost uspostavljanja kreativnog dijaloga između mašte, emocija, intuicije i tela koje se kreće. Učesnici se pozivaju da uspostave vezu između pokreta i emocija, fizičkog i poetskog tela, života i umetnosti. Kroz temu sećanja, učesnici imaju priliku da učestvuju u zajedničkom procesu kreiranja performansa sa mogućnošću javnog izvođenja.
Voditeljka radionice, Katarina Marković, želi da prenese svoje iskustvo sa usavršavanja na LISPA-London International School of Performing Arts.
Radionica je namenjena zainteresovanima za fizički i divajzing teatar, ipak, rad na radionici prati kontinuirani telesni trening pa se od učesnika očekuje izvesna fizička spremnost.
Broj učesnika je ograničen, prijave (ime, prezime, godina rođenja) slati na markatarina2@gmail.com najkasnije do 4. marta.
Foto: Predstava Sibling Bed, Lispa, Berlin, Berlin, 2017.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account